Građani Krka uskoro dobivaju uslugu vađenja krvi iz vlastitog doma

Građani Krka mogu vaditi krv u vlastitom domu

Da je otok Krk u mnogočemu dobar za život i da prati trendove upravo u stvarima koje olakšavaju život već je svima poznato! Ipak, sada će život na ovom otoku biti još lakši i jedinstveniji. Naime, laboratorij na Krku uvodi uslugu vađenja krvi kod kuće.

Riječ je o novoj usluzi koja stupa na snagu s prvim danom 2022. godine, a da stvar bude još bolja, nalazi će biti gotovi za svega sat vremena i možete ih dobiti na svoju elektroničku adresu.

Široka paleta pretraga

Ovu uslugu moguće je dogovoriti svaki radni dan 7 – 15 sati, a sve se dogovara telefonski na broj 051/221-956. Djelatnici laboratorija odmah po pozivu izlaze na teren.

No, to nije sve. Osim vađenja krvi u jutarnjim satima, laboratorij nudi i uslugu vađenja krvi i hitnih pretraga tijekom cijelog dana, a nalazi su također gotovi kroz sat vremena.

Vađenje krvi
FOTO: Medicinsko-biokemijski laboratorij Krk

Moguće izdavanje COVID potvrde

Medicinsko-biokemijski laboratorij Krk nalazi se u sklopu Doma zdravlja Krk, u Vinogradskoj 2B, a voditeljica laboratorija Gorana Bonifačić, mag. med. biochem., ističe kako je laboratorij Ugovorni partner s HZZO-om.

U ovoj ustanovi možete obaviti i brzi antigenski test uz izdavanje COVID potvrde, a nalaz je gotov za 15 minuta i također se šalje na vašu e-adresu. Laboratorij radi i serologiju na prisutnost antitijela na virus SARS-CoV-2.  

Dakako, ovo je tek dio usluga koje Medicinsko-biokemijski laboratorij Krk nudi, a paletu usluga svakako misle i širiti, kako bi građani otoka Krka imali bezbrižniji i ugodniji život.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Foto: Medicinsko-biokemijski laboratorij Krk

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu