Aromara predstavila prirodno i učinkovito rješenje za vaginalne upale

Na Aromara Ladies day-u predstavljen je proizvod Gyno Pro, prirodno i učinkovito rješenje za vaginalne upale bez neželjenih nuspojava te je otkriveno djelovanje aromaterapije u službi zdravlja i ljepote

Svaki je dan idealan za koračanje mirisnim putem do zdravlja i vraćanje povjerenja u sebe same, uz više nade i manje straha od svakodnevice. Na Aromara Ladies Day-u, Mara Doljak, mag.pharm. je predstavila mehanizme zdravlja koji koriste prirodne izvore, radost, istinu, harmoniju odnosa, eterična ulja i ljubav te potrebu za podizanjem svijesti o međuovisnosti i skladu svega i svih, svakoga dana.

Aromara je pionir aromaterapije u Hrvatskoj, tvrtka koja već četvrt stoljeća pruža prirodna i učinkovita rješenja za najčešće zdravstvene probleme. Aromaterapiju je u Hrvatsku dovela Mara Doljak, mag.pharm., vlasnica i osnivačica Aromare koja već 25 godina pomaže ženama da budu zdrave i samopouzdane.

“Čari i blagodati eteričnih i biljnih ulja dostupne su svima, Aromara je nezaobilazan partner u prevenciji bolesti i poboljšanju zdravlja na prirodan način, kao i njezi tijela. U Aromarinom asortimanu proizvoda moguće je pronaći sinergijske spojeve s potvrđenim farmakološkim djelovanjem, čista eterična ulja vrhunske kvalitete, mješavine eteričnih ulja, hladno prešana biljna ulja, liniju za njegu tijela i masažu te hidrolate i maslace. Podsjetila bih da je zdrava i samopouzdana žena – lijepa žena.”, izjavila je Mara Doljak, mag.pharm.

Aromada Ladies Day

U odabir i namjenu Aromara proizvoda uloženo je puno ljubavi, stručnosti i visoki standardi kvalitete. Kako bi žena bila lijepa, potrebno je da bude zdrava i samopouzdana. Na Aromara Ladies Day-u predstavljeno je prirodno i učinkovito rješenje za vaginalne upale, bez neželjenih nuspojava – Gyno Pro.

Radi se o potpuno prirodnom preparatu sa 100% aktivnih supstanci (eterična i bazna ulja). Mogu ga koristiti žene svih dobnih granica, kao i rizične skupine poput trudnica i dojilja, bez straha od negativnih nuspojava. Ljekovito djelovanje sastavnica Gyno Pro-a potvrđuju i međunarodna znanstvena istraživanja, a kako ne sadrži kortikosteroide i sintetske antibiotike, dopušteno je koristiti ga u duljim vremenskim periodima. Maloprodajna cijena proizvoda Gyno Pro iznosi 85,00 kn.

Proizvodi kuće Aromara u Hrvatskoj su dostupni u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama te putem Aromara webshopa.

Vijesti iz Aromare pratite i na ovim adresama:

Više o tvrtki Aromara d.o.o.

Aromara d.o.o. je privatna tvrtka koja već više od 25 godina, kao ambasador zdravlja pruža prirodna i učinkovita rješenja za najčešće zdravstvene probleme.

Brendove s prepoznatljivim Aromara znakom već četvrt stoljeća hvale i stručna i šira javnost. U njihov odabir i namjenu uloženo je puno ljubavi, stručnosti i visoki standardi kvalitete.

U Aromarinom asortimanu proizvoda moguće je pronaći sinergijske spojeve s potvrđenim farmakološkim djelovanjem, čista eterična ulja vrhunske kvalitete, mješavine eteričnih ulja, hladno prešana biljna ulja, liniju za njegu tijela i masažu te hidrolate i maslace. Aromara je na tržištu prepoznata kao sinonim za ljepotu i zdravlje na prirodan način. Osnivačica i vlasnica tvrtke je Mara Doljak, mag.pharm.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu