Affidea u Zagrebu okupila brojne poznate umjetnice i umjetnike na Zdravom doručku

poliklinika-affidea

U zagrebačkoj poliklinici Affidea Čavka u četvrtak, 16. lipnja organiziran je Zdravi doručak, koji je okupio brojne poznate hrvatske umjetnice i umjetnike, koji su uživali u zdravim jutarnjim zalogajima i svježim voćnim sokovima. Affidea je svoj prvi Zdravi doručak organizirala vođena svojom krilaticom Ništa nije važnije od zdravlja, a tom je prilikom predstavljena i vrhunska dijagnostička oprema koja ovu polikliniku svrstava u najsuvremenije opremljene poliklinike u ovom dijelu Europe.

Domaćini Zdravog doručka bili su Affideini djelatnici, predvođeni prim.dr.sc. Krešimirom Čavkom i mr.sc. Igorom Skljarovim, a neki od brojnih uglednih gostiju bili su Ana Begić, Edvin Liverić, Vesna Tominac Matačić, Suzana Nikolić, Lana Barić, Biserka Ipša, Iskra Jirsak, Sanja Drakulić, Anđela Ramljak i drugi.

affidea

Nakon rebrandinga Euromedica u Affideu ranije u travnju ove godine, ovom je prilikom javnosti predstavljena poslovna filozofija Affidee, kao i novouređeni prostor i najsuvremenija oprema – među kojom se, uz onu za magnetnu rezonanciju, ističu i novi 64-slojni CT uređaj te najnovija oprema za ultrazvuk te novi multifunkcijski laserski sustav koji će se koristiti u dermatologiji.

Osvještavanjem o važnosti prevencije i svakodnevne brige za zdravlje, čija je prehrana svakako važna karika, još jednom potvrđujemo Affideinu posebnost – ona u svih 14 zemalja u kojima djeluje, na prvo mjesto stavlja zdravlje pacijenata, omogućavajući jednostavnu i učinkovitu komunikaciju liječnika i pacijenata. Stalnim ulaganjem u tehnologiju i opremu te okupljanjem izvrsnih profesionalaca, želimo biti zdravstveni lider u našem okruženju” – ističu u Affidei Hrvatska, koja je, prije kao Euromedic, prisutna već osam godina s Poliklinikom Dr. Kalajžić u Splitu i Poliklinikom Maja i Krešimir Čavka u Zagrebu.

affidea

Usluge koje Affidea nudi su CT, MR i ultrazvučna dijagnostika, rendgen, mamografija, snimanje čeljusti i zubi, specijalistički ginekološki, ortopedski i neurološki pregledi, pregledi interniste gastroenterologa i dermatologa te, naravno, preventivni sistematski pregledi.

Više o uslugama koje nudi poliklinika Affidea Čavka potražite OVDJE.

Članak uređen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Affidea u Zagrebu okupila brojne poznate umjetnice i umjetnike na Zdravom doručku

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.