Pravila natječaja: Osvojite paket fizikalne terapije u Specijalnoj bolnici “Sv. Katarina”

1. Priređivači

Priređivači nagradnog natječaja su Specijalna bolnica Sveta Katarina (OIB: 41170172944), Bračak 8, 49210 Zabok i tvrtka 234 d.o.o., Ribnjak 44, 10 000 Zagreb, OIB 96772073226(u daljnjem tekstu Priređivači).

Nagradni natječaj se provodi na portalu Krenizdravo.com te na Facebook stranici Kreni zdravo i u svrhu promocije Specijalne bolnice “Sv. Katarina”.

2. Sudjelovanje

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi punoljetni građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj (u daljnjem tekstu: Sudionici) koji u razdoblju od 06.07.2015. do 20.07.2015. u 23.59 sati ispune zadani obrazac objavljen na ovoj stranici. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju zaposlenici Specijalne bolnice Sveta Katarina, kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja, niti članovi njihovih obitelji.

Potpuna prijava uključuje:

  • Odgovor na nagradno pitanje “Zašto biste odabrali Specijalnu bolnicu “Sv. Katarina” za fizikalnu terapiju?”
  • Osobne podatke (ime i prezime, potpuna adresa, email i broj telefona/mobitela)

Priređivači zadržavaju pravo produžiti rok za slanje prijava.

3. Regularnost Natječaja

Isti Sudionik sa istim osobnim podacima može sudjelovati u Natječaju samo jednom. Ukoliko ista osoba pošalje više prijava, u obzir će se uzeti samo prva poslana prijava.

4. Odabir pobjednika

Važeće prijave Sudionika ulaze u izbor tročlane komisije sastavljene od predstavnika portala Krenizdravo.com, koja će izabrati jednog pobjednika Natječaja. Pobjednik se bira prema načelima kreativnosti i originalnosti.

5. Objava pobjednika

Osobni podaci pobjednika (ime, prezime i mjesto) biti će objavljeni na portalu Krenizdravo.com te na Facebook stranici Kreni zdravo dana 22.07.2015.

6. Darovi

Fond darova čini:

  • 1x Paket fizikalne terapije od 10 dolazaka u Specijalnoj bolnici “Sv. Katarina” (ukupna vrijednost 3000.00 kn).

7. Dodjela dara

Priređivači će Pobjednika natječaja kontaktirati u roku od 15 dana od dana objave dobitnika radi dogovora o terminu fizikalne terapije u Specijalnoj bolnici “Sv. Katarina”.

Pobjednik ovog Natječaja nema pravo zahtijevati drugačiji dar od onog koji je osvojio u postupku sukladnom ovim Pravilima. Darovi se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Ostvarivanjem prava na dar prestaju sve obveze Priređivača prema Pobjedniku.

8. Prekid Natječaja

Natječaj može biti prekinut ukoliko nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu natječaja biti obaviješteni putem obavijesti na portalu Krenizdravo.com.

9. Izjava

Sudjelovanjem u Natječaju dajem svoju izričitu privolu Priređivaču da u slučaju osvajanja dara ima pravo objave mojih osobnih podataka (ime i prezime, mjesto). 

Pobjednici imaju pravo u svakom trenutku odustati od dane suglasnosti i zatražiti neobjavljivanje svojih podataka na listi Pobjednika čime njihovo pravo na dar prestaje, a dar se dodjeljuje sljedećem nenagrađenom u Natječaju prema odluci Komisije.

Sudionici su suglasni da Priređivači mogu komunicirati s njima o predmetima vezanim za ovaj Natječaj, a o svom vlastitom trošku i pisanim putem, u razdoblju od mjesec dana od dana objave popisa Pobjednika.

Članak uređen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Pravila natječaja: Osvojite paket fizikalne terapije u Specijalnoj bolnici “Sv. Katarina”

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.