Pravila natječaja Hug Your Life ti daruje Super C Antioksidant

1. Priređivači i načela

Priređivač nagradnog natječaja (u daljnjem tekstu: Natječaj) pod nazivom “Hug Your Life ti daruje Super C Antioksidant” je Luminus Mod d.o.o., Novačka 281, 10 000 Zagreb, MB 02929775, OIB 94881363133 (u daljnjem tekstu Priređivač).

Nagradni natječaj se provodi na portalu Krenizdravo.com te na Facebook stranici Kreni zdravo i u svrhu promocije proizvoda “Super C Antioksidant”.

2. Sudionici

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi punoljetni građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj (u daljnjem tekstu: Sudionici) koji su fanovi Facebook stranice Hug Your Life te Facebook stranice Kreni zdravo, a koji u razdoblju od 17.11.2014. do 22.11.2014. u 23.59 sati na e-mail adresu natjecaj@krenizdravo.com zajedno sa svojim osobnim podacima (ime i prezime, adresa i broj telefona/mobitela) napišu svoje mišljenje o tome zašto je snjegović na kraju spota za proizvod Super C Antioksidans sretan. Sudionici Natječaja prihvaćaju prava i obveze iz ovih Pravila.

Nagradni natječaj se provodi u tri kruga:

  • Prvi krug nagradnog natječaja traje od 17.11.2014. do 18.11.2014. u 23.59 h. U prvom krugu se bira jedan dobitnik proizvoda Super C Antioksidant.
  • Drugi krug nagradnog natječaja traje od 19.11.2014. do 20.11.2014. u 23.59 h. U drugom krugu se bira jedan dobitnik proizvoda Super C Antioksidant.
  • Treći krug nagradnog natječaja traje od 21.11.2014. do 22.11.2014.  u 23.59 h. U trećem krugu se bira jedan dobitnik proizvoda Super C Antioksidant.

3. Regularnost Natječaja

Isti Sudionik može sudjelovati u jednom krugu Natječaja samo jedan put. Ukoliko se Sudionik na nagradni natječaj u jednom krugu prijavi više od jednog puta, važećom će se smatrati samo prva zaprimljena prijava.

Isti Sudionik s istim osobnim podacima može biti nagrađen samo jednim darom. Pobjednici jednog kruga Natječaja ne mogu sudjelovati u narednim krugovima Natječaja.

4. Odabir pobjednika

Važeće prijave Sudionika ulaze u izbor tročlane komisije sastavljene od predstavnika portala Krenizdravo.com, koja će izabrati po jednog pobjednika u svakom krugu Natječaja. Ukupno će biti izabrana tri (3) pobjednika, u svakom krugu po jedan. Pobjednici će biti odabrani prema načelima kreativnosti i originalnosti.

5. Objava pobjednika

Osobni podaci pobjednika (ime, prezime i mjesto) biti će objavljeni na portalu Krenizdravo.com te na Facebook stranici Kreni zdravo kako slijedi:

  • 19.11.2014. pobjednik prvog kruga Natječaja
  • 21.11.2014. pobjednik drugog kruga Natječaja
  • 24.11.2014. pobjednik trećeg kruga Natječaja

6. Darovi

Tri (3) Pobjednika osvojit će jedno pakiranje proizvoda Super C Antioksidant.

7. Dodjela dara

Darovi će Pobjednicima biti poslani poštom na adresu koju su naveli prilikom prijave. Isti Pobjednik s istim osobnim podacima može biti nagrađen samo jednim darom.

Priređivač dar isporučuje putem pošte i samo na adrese unutar Republike Hrvatske. Ukoliko je Pobjednik kao odredišnu adresu za dostavu dara naveo adresu izvan Republike Hrvatske, dar se dodjeljuje sljedećem nenagrađenom Natjecatelju prema odluci Komisije.

Pobjednici ovog Natječaja nemaju pravo zahtijevati drugačiji dar od onih za koje osvojili u postupku sukladnom ovim Pravilima. Darovi se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Slanjem dara prestaju sve obveze Priređivača prema Pobjedniku.

8. Prekid Natječaja

Natječaj može biti prekinut ukoliko nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu natječaja biti obaviješteni putem obavijesti na portalu Krenizdravo.com.

9. Izjava

Sudjelovanjem u Natječaju ‘Hug Your Life ti daruje Super C Antioksidant!’ dajem svoju izričitu privolu Priređivaču da u slučaju osvajanja dara ima pravo objave mojih podataka (ime, prezime) i pobjedničke poruke na popisima Pobjednika ovog Natječaja bez naknade i moje prethodne suglasnosti.

Pobjednici imaju pravo u svakom trenutku odustati od dane suglasnosti i zatražiti neobjavljivanje svojih podataka na listi Pobjednika čime njihovo pravo na dar prestaje, a dar se dodjeljuje sljedećem nenagrađenom u Natječaju prema odluci komisije.

Sudionici su suglasni da Priređivači mogu komunicirati s njima o predmetima vezanim za ovaj Natječaj, a o svom vlastitom trošku i pisanim putem, u razdoblju od mjesec dana od dana objave popisa Pobjednika.

Članak uređen:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Pravila natječaja Hug Your Life ti daruje Super C Antioksidant

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.