Pravila kreativnog natječaja “Pošalji Nivei poruku!”

1. Priređivači i načela

Pripređivač kreativnog natječaja (u daljnjem tekstu: Natječaj) pod nazivom “Pošalji Nivei poruku!” je Beiersdorf d.o.o., Križna 18, 10 000 Zagreb, MB 1473042, OIB 57315927742 (u daljnjem tekstu Priređivač).

Kreativni natječaj se provodi na portalu Krenizdravo.com na domeni krenizdravo.dnevnik.hr i u svrhu promocije Nivea Pure&Natural linije proizvoda.

2. Sudionici

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi punoljetni građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj (u daljnjem tekstu: Sudionici) koji u razdoblju od 18.6. do 24.6.2013. u 23.59 sati na e-mail adresu natjecaj@krenizdravo.com zajedno sa svojim osobnim podacima (ime, prezime, adresa, poštanski broj, mjesto) pošalju svoj kreativni uradak u formi poruke Nivei. Kreativni uradak podrazumijeva tekstualni ili vizualni oblik po vlastitom odabiru Sudionika. Sudionici Natječaja prihvaćaju prava i obveze iz ovih Pravila.

3. Regularnost Natječaja

Isti Sudionik u Natječaju može sudjelovati s maksimalno 5 kreativnih uradaka. Ukoliko se Sudionik prijavi s više od 5 kreativnih uradaka, važećim će se smatrati prvih pet poslanih. Prijave s nepotpunim podacima smatrat će se nevažećima.

Isti Sudionik s istim osobnim podacima može biti nagrađen samo jednim darom.

4. Odabir pobjednika

Važeće prijave Sudionika ulaze u izbor tročlane komisije sastavljene od predstavnika portala Krenizdravo.com koja će izabrati 5 najkreativnijih poruka prema načelima originalnosti, inovativnosti i kreativnosti.

5. Objava pobjednika

Kreativni uraci Sudionika, odabrani kao najbolji, zajedno s imenima svojih autora (u daljnjem tekstu: Pobjednici) bit će objavljeni na portalu Krenizdravo i Facebook stranici Krenizdravo.com 27.6.2013.

6. Darovi

Pet (5) Pobjednika osvojit će po jedan Nivea Pure&Natural poklon paket koji sadrži jednu Nivea Pure&Natural dnevnu kremu za njegu lica s čičkom i jednu Nivea Pure&Natural noćnu kremu s čičkom.

7. Dodjela dara

Darovi će Pobjednicima biti poslani poštom na adresu koju su naveli prilikom prijave. Isti Pobjednik s istim osobnim podacima može biti nagrađen samo jednim darom.

Priređivač dar isporučuje putem pošte i samo na adrese unutar Republike Hrvatske. Ukoliko je Pobjednik kao odredišnu adresu za dostavu dara naveo adresu izvan Republike Hrvatske, dar se dodjeljuje sljedećem nenagrađenom Natjecatelju prema odluci Komisije.

Pobjednici u Natjecanju nemaju pravo zahtijevati drugačiji dar od onih za koje osvojili u postupku sukladnom ovim Pravilima. Darovi se ne mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Slanjem dara prestaju sve obveze Priređivača prema Pobjedniku.

8. Prekid Natječaja

Natječaj može biti prekinut ukoliko nastupe okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu natječaja biti obaviješteni putem obavijesti na portalu Krenizdravo.com.

9. Izjava

Sudjelovanjem u Natjecanju ‘Pošalji Nivei poruku!’ dajem svoju izričitu privolu Priređivaču da u slučaju osvajanja dara ima pravo objave mojih podataka (ime, prezime) i pobjedničke poruke na popisima Pobjednika ovog Natječaja bez naknade i moje prethodne suglasnosti.

Pobjednici imaju pravo u svakom trenutku odustati od dane suglasnosti i zatražiti neobjavljivanje svojih podataka na listi Pobjednika čime njihovo pravo na dar prestaje, a dar se dodjeljuje sljedećem nenagrađenom u Natječaju prema odluci komisije.

Sudionici su suglasni da Priređivači mogu komunicirati s njima o predmetima vezanim za ovaj Natječaj, a o svom vlastitom trošku i pisanim putem, u razdoblju od mjesec dana od dana objave popisa Pobjednika.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Vezani pojmovi: nivea, 

Podijelite članak

Kopirajte adresu