Natječaj: Osvoji ENTEROSGEL – za zdravlje cijelog organizma u svega 1 do 2 dana

Enterosgel

Želiš li ojačati imunitet i riješiti se štetnih sastojaka iz organizma? Prijavi se na naš natječaj i osvoji Enterosgel – jedinstveni, inovativni medicinski proizvod za zdravlje cijelog organizma u svega 1 do 2 dana.

Enterosgel je inovativni  medicinski proizvod za oralnu upotrebu, a namijenjen  je vezivanju  toksina, štetnih tvari, patogenih mikroorganizama i alergena iz probavnog  sustava i njihovu uklanjanju iz tijela. Djeluje na način da umanjuje i sprječava toksične ili alergijske reakcije, zaustavlja proljev, ubrzava uklanjanje alkohola iz tijela te značajno pospješuje obnavljanje crijevne mikroflore.

Enterosgel je organski gel bez boje, mirisa i okusa koji se uzima na usta, svojevrsna “pametna” spužva s porama, veličina kojih odgovara veličini molekula toksičnih tvari koje veže na sebe i uklanja iz probavnog sustava. On ne smanjuje apsorpciju vitamina, minerala i ostalih hranjivih tvari neophodnih za organizam i ne lijepi se za sluznicu, a iz organizma se  izlučuje 7-8 sati nakon upotrebe, zajedno s tvarima koje je vezao.

Obnavljanjem crijevne sluznice te uništavanjem patogenih mikroorganizama Enterosgel osigurava odgovarajuće uvjete za razvoj normalne mikroflore. Rezultat toga je otklanjanje uzorka problema, porast količine dobrih bakterija, te značajno smanjenje ili nestanak patogenih mikroorganizama. Rezultat je normalizacija probave, a proljev nestaje u roku 7-10 sati.

enterosgelKako djeluje Enterosgel?

Primjenom Enterosgela kod ljudi s narušenom funkcijom crijevne barijere obnavlja se crijevna sluznica i smanjuje mogućnost prodora toksina kao i većine nepoželjnih tvari u krvotok.  Enterosgel ima svojstvo da veže alergene, povezane i nepovezane s hranom, što umanjuje antigeno opterećenje na imunitet crijevne barijere. Kod atopijskog dermatitisa i drugih kožnih alergija pozitivan učinak primjetan je već 1-2 dana nakon početka korištenja Enterosgela, a potpuni nestanak simptoma nakon 7-10 dana terapije. Korištenje Enterosgela tijekom liječenja drugih alergijskih bolesti pomaže ublažiti bolest, te produžiti razmak između alergijskih napadaja uz normaliziranje imunoloških čimbenika.

Kome se preporučuje Enterosgel?

Pošto se ne apsorbira u organizam i potpuno je neškodljiv, Enterosgel smiju koristiti osobe svih životnih dobi, uključujući i najmanju djecu i trudnice.

Enterosgel se preporučuje kod odraslih i i djece u sljedećim slučajevima:

 • Akutnog proljeva bilo kojeg uzročnika  (bakterijskog i virusnog proljeva uključujući rotavirus, trovanja hranom, proljeva povezanog s primjenom antibiotika, itd.)
 • Kroničnog proljeva bilo kojeg uzroka (iritabilnog sindroma, kroničnih upalnih bolesti   crijeva,itd.)
 • Alergija (astma i peludne hunjavice, atopijskih dermatitisa, urtikarija, alergija na hranu) i kožnih bolesti (akne)
 • Poremećaja u ravnoteži crijevne mikroflore (štetan utjecaj  antibiotika na normalnu mikrofloru crijeva)
 • Kod sindroma iritabilnog crijeva, upalnih bolesti crijeva;
 • Trovanja hranom, alkoholom i kemikalijama
 • Liječenja onkoloških bolesti kao detoksikacija, preventiva i terapija proljeva tijekom kemoterapije i radioterapije
 • Kao detoksikacijsko sredstvo.

Enterosgel djeluje već nekoliko sati nakon primjene i potpuno je siguran za organizam jer se nepromijenjen izlučuje.

Dolazi  u pakiranju od 225 g, a potražite ga u svim boljim ljekarnama te odnedavno i u web shopu www.enterosgel.hr

Više informacija doznajte na www.enterosgel.hr

Prijavi se na natječaj i isprobaj Enterosgel!

Želiš li i ti isprobati djelovanje Enterosgela i očistiti organizam od štetnih tvari, sve što trebaš učiniti je ispuniti obrazac i napisati nam zašto bi baš ti trebao/ trebala osvojiti ovaj proizvod. Prijaviti se možeš do 10.05.2015., a mi ćemo odabrati tri najoriginalnija odgovora, koje ćemo nagraditi ovim jedinstvenim i inovativnim medicinskim proizvodom.

Dobitnici:

Dobitnici Enterosgela su Marija Rakuljić, Slavonski Brod, Mirela Grgić, Sesvete i Kristina Kemešić, Vinkovci.

Članak uređen:

Saznajte više o detoksikaciji organizma u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

4 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Natječaj: Osvoji ENTEROSGEL – za zdravlje cijelog organizma u svega 1 do 2 dana

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

 • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
 • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
 • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje
 1. Odlicna ideja, za sve ljude , u svako vrijeme potrebna je detoksikacija.Ti proizvodi bit ce najvazniji u buducnosti,