Tipovi muškaraca koje žene trebaju izbjegavati

preljub

U potrazi ste za partnerom? Pitate se kako pronaći pouzdanog partnera?

Žene se danas zaljubljuju u svakakve tipove muškaraca, pomno ih biraju, žive s njima, vole ih i prihvaćaju takve kakvi jesu. U nekim slučajevima ljubav je zaista slijepa – sve dok ne nastupi preokret i žene ne progledaju.

Unatoč prvotnoj zanesenosti novom vezom, granice uvijek moraju postojati. Nemojte ulagati svoje vrijeme i ljubav u muškarce koji to ne cijene, ne poštuju, a još manje zaslužuju.

Premda su žene oduvijek padale na zločeste dečke, realnost je puno okrutnija. Kako biste izbjegli nepotrebnu bol i razočaranje, pokušajte izbjegavati ove tipove muškaraca.

Muškarac – dijete ili “vječiti dečko iz kvarta”

Žene si često postavljaju pitanje odrastu li ikad muškarci?

Jedna od najvećih pogrešaka koju žena može napraviti je da se prema svom partneru odnosi kao prema djetetu. To je ujedno i najbrži način ubijanja strasti u ljubavnoj vezi.

Premda žene često svojim ponašanjem mogu dovesti muškarce da se ponašaju kao djeca, u većini slučajeva muškarac-dijete je osoba koja je ostala zarobljena u svom adolescentskom razdoblju i nikad neće odrasti.

muškarac-dijete

Tipični obrazac ponašanja ove nezrele skupine je često druženje s prijateljima uz pokoje pivo (alkohol općenito) i česti izlasci.

Stoga žene, budite svjesne da ga ne možete promijeniti te nemojte očekivati ništa.

Muškarac-dijete je razmažen, nesamostalan čovjek koji će uvijek očekivati da se sve napravi za njega.

Ako tražite ozbiljnog muškarca za ozbiljnu vezu, tada izbjegavajte muškarce koji u svojim kasnijim godinama još uvijek teže adolescentskom životu bez odgovornosti.

Vječiti neženja

Boje li se današnji muškarci braka ili imaju strah od obveza?

Mišljenja su različita, ali većina stručnjaka se slaže da se muškarci ne boje braka, već obveza koje brak donosi.

Premda muškarac koji se boji obveza može biti i “muškarac-dijete” koji nikad neće odrasti, to ne mora uvijek nužno vrijediti.

vjeciti nezenja

Muškarci koji se boje obveza su najčešće tipovi koji imaju sređen život, dobar posao, svoje vlastito mjesto za život. Oni vode uzbudljiv i dinamičan život u kojem se stalno nešto događa.

Iako im je život većim dijelom sređen, ovakvi muškarci nisu zainteresirani ni željni se obvezati na dugoročnu vezu, brak i sl., već se odlučuju na neobavezna druženja koja ne zahtijevaju previše angažmana s njihove strane.

Muškarci iz ove skupine su stereotip neženje.

Narcis-egotriper

Zašto dobre djevojke padaju na loše dečke?

Dobre, nesamostalne žene su prirodno pasivne, ne vole donositi odluke, stoga su laka meta za manipuliranje i kontroliranje.

narcis -egotriper

Narcizam je osobnost, prepoznata od strane stručnjaka, a danas se upotrebljava za opis mlađeg muškarca, samousredotočenog i teškog karaktera koji je opsjednut svojim izgledom. Prave “narcise” možemo nazvati i “emocionalnim vampirima”.  

“Narcis” je u početku naizgled šarmantan, romantičan i savršen muškarac koji uživa u okolini koja mu se divi. U toj fazi se žene zaljubljuju u njih, ali njihova euforija ne traje dugo.

Muškarac bez pokrića

Muškarac bez pokrića je osoba koja puno priča i uvijek ima velike planove.

Vodit će ozbiljne razgovore od braku i djeci, kupnji stana, smišljat će romantične izlete i večere na koje ćete zajedno ići. No nažalost, uvijek sve ostane na priči s malo ili čak nimalo akcije.

Ovakvi muškarci imaju sposobnost svojom vrlo rječitom osobnošću puno obećavati i na kraju Vas samo razočarati kad se sve te priče ne ostvare.

S vremenom žene koje su u ovakvim vezama počnu sumnjati u sve što njihov partner obeća jer su svjesne da se u vrlo rijetkim slučajeva nešto promijeni.

Pitate se zašto onda žene ostaju u ovakvim vezama?

Zato što budući planovi zvuče super, a uvijek postoji tračak nade da će se određene stvari promijeniti, tj. ostvariti s vremenom.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

4 / 5   2

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu