Kako upoznati pravu djevojku?

U potrazi ste za djevojkom s kojom biste mogli ostvariti dugu i kvalitetnu vezu, ali obično završite na spoju s onom koja uopće ne odgovara vašim očekivanjima?

Donosimo vam nekoliko savjeta koji će vam olakšati potragu za “onom pravom”.

1. Pažljivo birajte mjesto upoznavanja djevojaka

Dajte sebi priliku da susretnete djevojku koja bi vam se mogla svidjeti. Ako ste u ranim jutarnjim satima u noćnom klubu, vrlo je vjerojatno da ćete upoznati “party djevojku”, koja nije zainteresirana za ozbiljnu vezu. Naravno, sve žene imaju potrebu ponekad izaći i zabaviti se, ali zašto ne biste otišli na prikladno mjesto na kojem su izgledi više u vašu korist?

Zamislite svoju idealnu djevojku. Sada zamislite kako izgleda njezin prosječan dan. Gdje bi se mogli podudarati vaš i njezin život? Žene koje vole čitati će biti u knjižari, žene koje vole boravak na otvorenom će biti u parku ili se zaputiti na planinarenje. Volite djevojke pune energije? Što vas spriječava da upišete tečaj plesa? 🙂

2. Zapitajte se, koji su vaši kriteriji i jesu li oni objektivni

Ako zapitate muškarca kakva je njegova idealna žena, odgovor će često biti: zgodna, mlada, draga, pametna, društvena, tolerantna…. Odlično, sve su to karakteristike savršene žene, ali, koje od njih su vaš prioritet? Izdvojite samo one osobine koje su vam uistinu važne i za koje ste sigurni da će biti temelj vaše veze.

Također, pokušajte što više definirati te osobine i stupanj kompromisa na koji ste spremni pristati kod svake od njih. Primjerice, ako vam je najvažnije da je vaša djevojka društvena, pokušajte stvari posložiti ovako:

“Važno mi je da moja buduća djevojka bude društvena, ali ako ne voli široko društvo, volio bih da je tolerantna i da prihvaća moju potrebu za društvom.”

3. Izbjegavajte žene koje nemaju prijateljice

Neke žene su jednostavno zatvorene i teško stvaraju prijateljstva. To je u redu. Međutim, zapitajte se koji su stvarni razlozi zašto djevojka nema niti jednu blisku prijateljicu.

Možda nije sposobna održavati dugotrajne odnose, sklona je ljubomori, nije spremna ulagati u prijateljstvo, nije osoba od povjerenja? Osjetite li da su to razlozi zbog kojih vaša potencijalna djevojka nema prijateljice, dobro razmislite jeste li spremni ući u vezu s takvom osobom. Ove osobine će se prije ili kasnije odraziti i na vaš odnos.

4. Družite se sa ženama koje odgovaraju vašim kriterijima, čak i ako nisu zainteresirane za vezu

zaljubljeni-par-2Djevojka koja vam se sviđa želi vam biti samo prijateljica. Odlično! Zaboravite na ponos i budite joj prijatelj. Čak i ako ne postoji mogućnost da ostvarite intimnu vezu s njom, ona je vjerojatno prijateljica sa ženama koje su joj slične. Ljudi obično provode vrijeme s osobama sa kojima dijele zajedničke interese ili karakterne osobine i to je vaša prilika da upoznate “onu pravu”.

5. Ignorirajte sitnice koje nisu važne

Zanemarite sve sitnice koje nemaju nikakav utjecaj na kvalitetu vaše veze, primjerice stil odijevanja vaše djevojke, način šminkanja…

Primjerice, djevojka koja nosi previše šminke vam se može činiti potpuno pogrešnom za vas, no, jako puno djevojaka pretjeruje sa šminkom samo zbog nesigurnosti, što ne mora biti nužno loše. Možda se u njoj krije nevjerojatna i odana djevojka. Pružite joj priliku!

Preuzmite kontrolu nad svojim životom

Vrijeme je da se probudite i učinite nešto sa sobom i svojim životom! Ako se unaprijed osudite na neuspjeh, šanse da ćete upoznati pravu djevojku su vrlo male. Čak i ako je susretnete, postoji mogućnost da ona zbog vaše nesigurnosti ili jadikovanja neće biti zainteresirana za vas.

Zato, potrudite se uživati u životu. Otkrijte koje vas male stvari vesele, pronađite hobi, družite se i veselite.

Jednom kada budete uživali u svakom danu, bez pritiska zbog toga što nemate djevojku, zračit ćete potpuno drugačijom energijom i biti mamac za žene. Bez obzira na vaše nedostatke, ukoliko ste sretna osoba koja zrači samopouzdanjem, to će biti sasvim dovoljno da osvojite, i zadržite, pravu djevojku.

7. Potrudite se!

Osvojili ste djevojku koja vam se sviđa i čini vam se da biste mogli započeti vezu? Odlično. Sada pripazite da ne uprskate stvari odmah na početku.

Potrudite se upoznati njezine prijatelje, saznati što voli, pronaći zajedničke aktivnosti u kojima ćete oboje uživati. Radite na tome da izgradite čvrstu i kvalitetnu vezu.

Čak i ako niste potpuno sigurni da ste dobro odabrali, dajte joj priliku. Onoga dana kada ste se zainteresirali za jednu djevojku, zaboravite na eksperimentiranje s drugima jer riskirate da cijeli proces morate – ponoviti!

Članak uređen:

Ocijenite članak

3.63 / 5   16

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Vezani pojmovi: kako upoznati curu, kako upoznati djevojku, gdje upoznati curu, kako naći curu, Kako nac curu, 

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Kako upoznati pravu djevojku?

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje