Jeste li zapravo vi druga žena?

preljub
Postoji samo jedna stvar gora od ljubavnice, ljubavnica koja ne zna da je ljubavnica!

I tako žena hoda uokolo i nesvjesna da njen „gospodin“ zapravo želi samo dvije stvari, njene noge u zraku i povez na očima svoje supruge. Istinita priča! Viđamo to svaki dan, među slavnima, na tv-u, pa čak i među obitelji i prijateljima. U svakom slučaju, žena koja je ljubavnica, a nije toga svjesna može mnogo štete nanijeti obitelji muškarca sa kojim je, a i sebi poprilično zapapriti život. Varalica je uvijek varalica, tu pomoći nema, no biti žrtva nečijih podlih laži, odnosno prešućivanja, a u očima drugih ista ta žrtva postaje krvnik koji razara obitelji, užasna je stvar. Isto tako, biti „nešto sa strane“ nije ni malo laskavo i svaka žena zaslužuje bolje!

Donosimo nekoliko glavnih karakteristika varalice, možda vas nagnemo da promislite o vašem odnosu i možda čak i raskrinkate prevaranta, ukoliko on to zaista jest, ukoliko ne – sretnica ste i uživajte u ulozi jedine žene u životu svog dragog.

 Uvijek gasi mobitel kada je sa vama

Ukoliko on ima obitelj ili je oženjen, nije mu u interesu da vi to saznate – samo radi brbljavog mobitela. Kada je sa ljubavnicom ne treba mu situacija u kojoj ga naziva njegova žena ili djeca ili bilo tko ko bi mogao poremetiti njegovu „idilu“, a također mu ne treba da ona čuje kako on razgovara sa suprugom u vezi nedjeljnog ručka kod roditelja, kupnji uložaka i paste za cipele ili pak svojoj kćerkici obećaje da će doći na njenu plesnu priredbu.

 Ne javlja vam se na mobitel kada nije s vama

muskarac vara

Kao što od ljubavnice krije svoju obitelj, tako od obitelji krije svoju ljubavnicu kao zmija noge, a ujedno ga to i plaši najviše na svijetu – supruga ni pod koju cijenu ne smije saznati, a tek djeca?! Sigurnije je da vas u svom mobitelu spremi pod „Božo iz željezare“ i jednostavno se kada „Božo“ nazove, taktično izvuče da mu je dužan još 100 kn za šerafe pa će mu se javiti kad stigne da riješi to i naruči još neke dodatne vijke potrebne za…Bog zna što, vjerojatno odvijač koristi jednom godišnje, i to kako bi promijenio baterije u tokenu, daljinskom ili nečem sličnom tom, ali muško je pa prolazi…tko zna-zna.

  Nema izlazaka

Većinu vremena provodite kod vas u stanu, uživajući u vrućim poljupcima i zagrljajima koji vode do još vrućijeg i strastvenijeg seksa i uživate u činjenici da baš vaš muškarac to baš tako dobro radi? Toliko mu je lijepo s vama i jedino sa vama da vas ne vodi u kino, u restorane, kafiće? No to vam nije ni važno, on toliko puno radi da jednostavno nema vremena za te stvari, ali vam se zato iskupi putovanjem na more ili čak van granica države. Jednostavno divno! Ili? Možda zapravo uopće nije toliko zauzeta pčela radilica da ne može sa vama popiti kavu u blizini svog ureda, možda jednostavno ne želi biti viđen sa vama? A što se putovanja tiče – pa voditi će vas na mjesta na kojima ga ljudi ne znaju, naravno, daleko od svoje kućice u cvijeću, daleko od grada, a i eto, možda i van granica. Sumnjivo?

 Niste upoznali njegove prijatelje

Nevjerojatno, ali istinito; njemu prijatelji baš ništa ne znače u životu, baš ništa, oni su gubitak vremena ili pak on ne želi vaš odnos dovoditi u opasnost od Brankovih smicalica i Štefovih glupih viceva i pošalica. Da, naravno, inače to muškarci tako rade, u snovima. Ne vjerujte mu, ako ne možete upoznati njegove prijatelje onda vas ili ne poštuje ili ste mu ljubavnica. Deal with it!

 On je beskućnik

No dobro, nije to rekao, no kao i da jest. Blizu njegove kuće se ne nalazite, u njegov stan ne dolazite, adrese mijenja ko nikotinske flastere, a u hotelu provodi vremena koliko i Paris Hilton. Kada se na kratko i skrasi na nekoj adresi ne možete ga posjećivati jer je eto plijesan, koju sada istrebljuje, pa sad zida i sve je prašnjavo od radova, a pod zadnje je saznao i da kuća ima termite…zamislite, termite! Užas, peh za pehom…A sada bi stvarno mogao obući i plašt u stilu Harrya Pottera, umjesto munje mu se ocrtava slovo L na čelu…čarobnjak l a ž lj i v a c!

 Mister osjećajnost, ali nitko ne smije znati

„Draga, zadržimo svoju privatnost za nas“, „ Ja sam jaako samozatajna osoba“, „Još nije vrijeme da svi znaju“, „Ako u firmi saznaju da sam u vezi dobivati ću manje prekovremenih“, „ Ako Branko i Štef saznaju za nas neće mi se skidati s vrata“. Biiip, biip , biiip!! O p a s n o s t ! O p a s n o s t! Molimo, nađite najbliži izlaz i zaputite se prema njemu, samo mirno, bez panike molim!

 Društvene mreže…što je to ?

On nema Facebook, ne zna što je MSN, a kune se i da nikada neće shvatiti kako funkcionira Twiter. Hm..I ti radiš kao glavni računalni tehničar u banci, kažeš? Naravno, glavna računica je uvijek na njegovoj strani – lakše je biti neprimjetan i ne uhvaćen bez Facebooka, zar ne?

 On zaista mnogo putuje

Stalno je van grada, stalno je na sastancima, nedostupan, tražen, zaposlen, upravo vozi i ne može razgovarati, baš je pod tušem, klijent mu je na drugoj liniji, firma ga je opet poslala da rješava tuđe propuste, dobio je povišicu pa mora obilaziti klijente van regije, baš je na granici i vadi papire, loš mu je signal, ne može se javiti, u roamingu je….stvarno vam treba još?

 Dobivate hladan tuš, a ne znate zašto

ljubavnica

Kada vas gospođe u supermarketu počnu gledati ispod oka, knjižničarka vam u oči laže da nema knjige koju želite posuditi, a susjeda s trećeg kata počne mumljati sebi u bradu kada vas sretne, znajte da nešto nije uredu. Moguće da je nekako došlo do njih da ste uništili jednu obitelj i ostavili pustoš u njihovu domu…hm…čekajte, ili je to zapravo učinio on? Ma ljubavnica; terorist koji sa teškom artiljerijom uništava dom jedne prekrasne, skladne i sretne obitelji! Svojom štiklom gazi tratinčice na ulasku u savršeno popločeno i cvijećem ukrašeno dvorište, razbivši pritom vrtnog patuljka Brku, udarivši milog psića Lunju pod rebra, razvaljuje nogom vrata, ubovši pritom baku u oko, a onda bez trunke kajanja podiže bazuku na rame i kabuuum!! Ostaje samo tuga, pustoš i krhotine sreće koja je nekada bila svakodnevica ove obitelji!

Čekajte, čekajte, čekajte! Stvarno?! Ljubavnica, posebno ako toga nije ni svjesna, NEMA odgovornost prema supruzi svog ljubavnika, suprug je taj koji je na „party-u“ pripremljenom sebi u čast na dan svadbe izgovorio sudbonosno DA, te stoga on snosi potpunu odgovornost za svoje ponašanje. I bez onih fora da muškarci ne mogu kontrolirati svoje nagone i bla, bla, bla…Da to izgovori čimpanza možda bi joj povjerovali, ovako, nakon pomnog planiranja prevare, nalaženja, sakrivanja, stvarno bismo trebali povjerovati da on nije bio pri zdravoj pameti kada je varao? Molim vas…ni na prvi april…ni tada!

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   3

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Vezani pojmovi: ljubavnica psihologija, 

Podijelite članak

Kopirajte adresu