Novo poglavlje u životu žene: Dođite na Avivin Zdravljak i otkrijte sve o menopauzi uz stručnjake i posebnu gošću – Zdenku Kovačićek!

Avivin Zdravljak

Upravo sada, dok čitate ovu rečenicu, mnoge žene dijele iste misli i osjećaje o menopauzi. To je razdoblje promjene, ali i prilika za otkrivanje novih dimenzija života.

Jeste li spremni saznati više o jednom od najznačajnijih poglavlja u životu svake žene? Pripremite se za dubok i iskren razgovor o ovom prijelaznom razdoblju na Avivinom Zdravljaku na temu “Jesu li 60-e nove 40-e? Razgovaramo otvoreno o menopauzi” koji će se održati 13. ožujka.

Avivini stručnjaci – Jamin Kashwa (spec. opstetricije i ginekologije, subspec. humane reprodukcije) i Leo Žagar (spec. ginekologije i opstetricije, subspec. uroginekologije) te psihologinja Martinu Štrk, podijelit će svoje stručno znanje i iskustvo o menopauzi. Ovaj panel bit će obogaćen i posebnom gošćom – Zdenkom Kovačiček!

Ne samo da će se raspravljati o fizičkim promjenama, već će se istražiti i psihološki aspekti menopauze. Očekujte otvoren i iskren razgovor koji će vam pomoći razumjeti ovo razdoblje iz različitih perspektiva.

Jesu li 60-e nove 40-e Razgovaramo otvoreno o menopauzi
FOTO: Poliklinika Aviva

Brojna pitanja

Pitanja poput je li menopauza razlog za brigu i kada se obratiti liječniku, kao i mogućnost raka vrata maternice, bit će samo dio rasprave. Nadalje, govorit će se i o uzrocima postmenopauzalnih krvarenja, važnosti redovitih ginekoloških pregleda i najčešćim problemima vezanim uz uroginekologiju, kao što su suhoća rodnice, učestalo mokrenje ili bol tijekom spolnog odnosa.

Osim toga, neće biti zanemareni ni psihološki aspekti menopauze, poput jače izraženih promjena raspoloženja, umora, nesanice te manjka samopouzdanja. Svi ovi elementi bit će temelj razgovora na Zdravljaku kako biste dobili potpunu sliku i razumijevanje menopauze, omogućivši vam da se suočite s ovim razdobljem s više samopouzdanja i znanja.

je li menopauza razlog za brigu
FOTO: Shutterstock

Sudjelovanje je besplatno!

Važno je napomenuti da sudjelovanje na Zdravljaku je potpuno besplatno, ali je broj mjesta ograničen. Zato se prijavite putem e-maila na marketing@poliklinika-aviva.hr kako biste osigurali svoje mjesto.

Zdravljak će se održati na prvom katu Poliklinike Aviva na adresi Trpinjska cesta 7, Zagreb, 13. ožujka s početkom u 18:00.

Nemojte propustiti priliku da se educirate, inspirirate i povežete s drugim ženama koje prolaze kroz isto. Dođite na Avivin Zdravljak i otkrijte kako uživati u životu bez obzira na godine.

Vidimo se na Zdravljaku!

Nova StudioSadržaj napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Poliklinika Aviva po najvišim profesionalnim standardima.
Članak objavljen:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Foto: Shutterstock

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu