Zagreb postaje centar medicinske izvrsnosti: Objedinjavanje zdravstvenih ustanova radi turističke promocije

ZagrebMed

U Zagrebu je prošli tjedan predstavljen ZagrebMed. Radi se o inicijativi za objedinjavanje usluga vodećih zdravstvenih ustanova Grada Zagreba. Cilj ZagrebMed-a je izgradnja, odnosno stvaranje zajedničkog branda zdravstvenog turizma, kako u Republici Hrvatskoj, tako i u svijetu.

Projekt se provodi uz podršku Turističke zajednice Grada Zagreba.

Na predstavljanju ZagrebMed projekta, održanog u prostorijama Specijalne bolnice Agram u Zagrebu, sudjelovali su predstavnici zdravstvenih ustanova te predstavnici Ministarstva zdravstva i Ministarstva turizma i sporta.

_ZagrebMed_ će pridonijeti razvoju zdravstvenog turizma u Zagrebu
FOTO: Ivan Rendulić

Idejni začetnik ZagrebMed-a dipl. oec. Ivan Rendulić, direktor tvrtke RexRea iz Zagreba, specijalizirane za zdravstveni turizam, predstavio je inicijativu te pozvao okupljene da se priključe projektu koji će objediniti zdravstvene ustanove u jedan zajednički brand Zagreba kao prepoznatljivog centra medicinske izvrsnosti.

ZagrebMed će pridonijeti razvoju zdravstvenog turizma u Zagrebu

Predstavnik Turističke zajednice grada Zagreba istaknuo je da je zdravstveni turizam jedan od strateških oblika turizma za budućnost Zagreba. Dodao je ZagrebMed značajan projekt za Grad i pozvao partnere, zdravstvene ustanove, da se uključe sa svojim znanjem i iskustvom.

Glavni ravnatelj Specijalne bolnice Agram, Mladen Jukić, dr. med., pozdravio je inicijativu okupljanja zdravstvenih ustanova Zagreba i istaknuo da je zajednički rad jedini put na kojem se gradi razvoj zdravstvene ponude Grada.

ZagrebMed je dugoročan tehnološki projekt – interaktivna platforma, prodajno-promidžbeni kanal namijenjen pacijentima iz Hrvatske, regije i Europe koji će značajno pridonijeti razvoju zdravstvenog turizma u hrvatskoj metropoli.

ZagrebMed, perspektivan i inovativan projekt koji bi znatno proširio i obogatio turističku ponudu Zagreba, trebao bi zaživjeti u listopadu ove godine.

Pročitajte i članak “Otkrijte 5 načina na koje wellness poboljšava vaše zdravlje“.

Članak objavljen:
  1. Medijsko priopćenje ZagrebMed-a (Ivan Rendulić). 

Ocijenite članak

0 / 5   0

Foto: Ivan Rendulić

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu