Zato što se zdravlje ne stavlja na čekanje: Merkur osiguranje nudi znatno viši stupanj zdravstvene zaštite i zanimljive preventivne programe

Merkur osiguranje

Dodatna zdravstvena zaštita nikad nije bila toliko važna kao danas. Štoviše, već dugo nije dovoljno voditi brigu o zdravlju samo u slučaju oboljenja, nego proaktivnom promjenom načina života i životnog stila podići tu brigu na višu razinu. Jer, kada se zdravstveni problemi pojave, želite ih riješiti brzo, bez gužvi i dugih lista čekanja.

Znatno viši stupanj zdravstvene zaštite

Prepoznavši sve potrebe i izazove s kojima se danas susreće pojedinac, Merkur osiguranje sa svojim health4me Premium dodatnim zdravstvenim osiguranjem pozicioniralo se kao rješenje koje će zadovoljiti znatno viši stupanj zdravstvene zaštite, prilagođen individualnim potrebama i željama klijenata.

Ovisno o odabranom paketu, s limitima 300 – 2.000 eura, klijentima su pokriveni troškovi specijalističkih pregleda, dijagnostičkih obrada, laboratorijskih pretraga, fizikalne terapije, malih operacija te drugog liječničkog mišljenja i kućne njege, do ugovorenog limita bez ograničenog broja pregleda.

Dodatno je moguće izabrati pakete “Nezgoda Plus” i “Zdravlje Plus” osiguranje. Merkurovim klijentima na raspolaganju su najbolji specijalisti i medicinske ustanove u Hrvatskoj i svijetu, a svoje zdravstvene probleme rješavaju brzo, bez gužvi i čekanja.

Merkurovi fit4life preventivni programi
FOTO: PR

Merkurovi fit4life preventivni programi podižu brigu o zdravlju na višu razinu

Merkur dodatno zdravstveno osiguranje ističe se, osim po svojem individualnom pristupu i usmjerenosti prema klijentu, i po pitanju različitih pogodnosti korištenja zdravstvenih usluga. Tako su klijentima, osim spomenutih paketa, na raspolaganju i Merkurovi preventivni programi koji mogu uvelike poboljšati kvalitetu života, spriječiti mnoga oboljenja te smanjiti troškove skupih liječenja.

Merkurovi fit4life preventivni programi, predviđeni za one klijente koji žele više zaštite, podižu brigu o zdravlju na višu razinu. Cilj ovih programa je proaktivna promjena načina života i životnog stila koji održava zdravlje i može spriječiti oboljenja.

Klijenti mogu birati između četiri ponuđena programa – Classic, Fitness, Relax ili Food. Unutar ovih programa svake godine mogu odabrati paket koji žele koristiti: sistematski pregled u poliklinici ili wellness hotelu, wellness vikend, vježbanje u fitness centru ili savjetovanje s nutricionistom.

Dodatne pogodnosti su također i MedEasy servis za dogovaranje pregleda te Merkur aplikacija koja omogućuje klijentu pogodnosti koje se iz dana u dan nude te online prijavu odštetnih zahtjeva za dodatno zdravstveno osiguranje.

Klijenti ostvaruju i brojne popuste kod Merkurovih bonus partnera na usluge koje pomažu očuvati zdravlje (zdrava hrana, vježbanje u fitness centrima, wellness usluge, sportska odjeća i sl.). S Merkur osiguranjem korisnik samostalno odlučuje o svojem zdravlju i uslugama koje želi, a istovremeno može neopterećeno uživati u svojem životu.

Merkur osiguranje – za zdravlje bez čekanja.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Foto: PR

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu