Crveni urin i stolica? Možda je uzrok cikla

cikla

Jedna naša čitateljica nemalo se iznenadila kada je primijetila da ima krv u urinu. Odmah je zakazala termin kod ginekologa misleći da se radi o upali. Istu večer javio se i novi simptom – crvena stolica. Sada je čitateljica već bila u panici. Što to može biti posrijedi?

Srećom, nije bilo ništa. Radilo se o tome da je pojela puno cikle, četiri glavice, a cikla može obojiti urin i stolicu. Boja koju cikla ostavlja svjetlija je od krvi, radi se o ružičastoj boji, ali lako ju se zamijeni za krv. Zato ukoliko imate crvenu stolicu ili primjetite krv u urinu, a jeli ste ciklu, možete odahnuti, vjerojatno će brzo proći.

Cikla je inače vrlo zdrava i preporučuje ju se za čišćenje bubrega i jetre.

Članak uređen:

Ocijenite članak

4.56 / 5   18

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Vezani pojmovi: crvena mokraća od cikle, crvena stolica od cvekle, crveni urin, cikla u stolici, crvena mokraca od cvekle, 

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Crveni urin i stolica? Možda je uzrok cikla

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje
    • Poštovana, mokraća ne može biti crvena ako se pije puno soka o višnje. Potražite savjet liječnika, crvena mokraća može upućivati na krv u mokraći kao posljedicu upale mjehura ili drugih stanja.