Baby Center i Bubamara nude ruku pomoći majkama iz Sisačko-moslavačke županije

babycenter bubamara - petrinja

Posljednje dane 2020. godine pamtit ćemo dugo. Slike su to koje ćemo teško izbrisati iz naših sjećanja. I ovaj put, baš kao i u ožujku, vas molimo za pomoć.

Tražimo mame i rodilje, trudnice na čuvanju iz Sisačko-moslavačke županije da nam se jave. Baby Center Hrvatska i Bubamara žele pomoći svim majkama pružajući ruku za novi, sretniji početak.

Život je veliko čudo. Svaka trudnoća je drugačija i svako rođenje je posebno i drugačije. Zbližavanje s tek rođenom bebom je posebno emotivan moment u životu svakog roditelja, brata, sestre, djeda ili bake. Slike iz Petrinje, Siska, Gline i okolnih sela… duboko su urezane u  naša srca te smo ponovno odlučili pomoći rodiljama i babinjačama da u radosti roditeljstva uđu znajući da nisu same. A ovog puta, projektu se priključuju i naši prijatelji iz Bubamare. I sama trgovina Bubamara u Sisku stradala je u potresu, zaposleni i njihove obitelji su u svojim privatnim tragedijama. Trenutak je to u kojem srce prevlada sve ostalo,a zajedno smo u mogućnosti pomoći još više“, poručuju iz Baby Centra i Bubamare, specijaliziranih trgovina dječjom opremom, odjećom i proizvodima za sretno odrastanje.

Ukoliko poznajete rodilju, babinjaču ili trudnicu iz područja pogođenih potresom, a da su se za vrijeme potresa našli u sisačkom rodilištu, prijavite nam ih na mail klub@babycenter.hr kako bi i mamama i bebama olakšali prve dane. Pomoć u obliku kolica, krevetića, posteljine, dekica, pelena i drugih potrepština za majke i bebe sigurno će biti velika pomoć u ovom teškom, a opet posebnom trenutku rađanja novog života.

Članak uređen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Baby Center i Bubamara nude ruku pomoći majkama iz Sisačko-moslavačke županije

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.