Kako do vrhunskih dodataka prehrani po povoljnoj cijeni? Ova aplikacija omogućuje vam da pratite popuste

Kako do vrhunskih dodataka prehrani po povoljnoj cijeni Ova aplikacija omogućuje vam da pratite popuste

Vitamini i minerali neophodni su za normalno odvijanje metaboličkih procesa u organizmu. Stoga ih je nužno redovito unositi ili hranom ili u dodacima prehrani.

STADA dodaci prehrani osiguravaju vrhunsku njemačku kvalitetu, a Loyalty program omogućuje dodatne pogodnosti prilikom odabira proizvoda.

Kako funkcionira Loyalty program?

Skeniranjem QR koda koji je dostupan ili u ljekarni ili nekom mediju, npr. televiziji ili u digitalnim medijima ili društvenim mrežama, otvara se internetska stranica na kojoj se nalazi ažurirani popis proizvoda s navedenim popustom.

Hrvoje lisak, Voditelj poslovne jedinice CHC u Stada d.o.o., objasnio je kako doći do popusta.

  1. Prije svega je potrebno skrolati prema dolje i kliknuti na “prihvaćam uvjete korištenja“.
  2. Nakon toga krećete u odabir proizvoda koji želite kupiti. Možete kliknuti polje “prikaži više proizvoda” i zatim skrolanjem vidite sve koji su dostupni.
  3. Za svaki proizvod imate i jedno malo polje “više”, gdje se u tom trenutku otvori slika proizvoda u većem formatu zajedno s kratkim opisom proizvoda i namjenom proizvoda.
  4. Nakon što ste izabrali određeni proizvod, kliknite “odaberi” i možete dohvatiti promo kod pritiskom na tipku na dnu ekrana.
  5. U nekoliko sekundi na ekranu se pojavljuje barkod koji je potrebno pokazati u ljekarni, a skeniranjem toga barkoda u ljekarni dobije se popust koji je naveden uz sam proizvod.
  6. U gornjem lijevom kutu dostupna je i mapa koja pokazuje obližnje ljekarne u kojima se taj popust može ostvariti. Klikom na oznaku mape može se pojaviti točno određena adresa ljekarne.

Pogledajte video u kojem se to detaljno objašnjava:

Ako želite isprobati odmah, u nastavku je dostupan QR kod.

Nova StudioSadržaj napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom STADA po najvišim profesionalnim standardima.
Članak objavljen:

Ocijenite članak

1 / 5   1

Foto: Shutterstock

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu