Iskoristite akciju i zaustavite starenje uz neinvazivne ‘saveznike’ u poliklinici TIM DENT Miličić

Neinvazivni tretmani - akcija

Ljepota lica važan je suputnik u životu, a iziskuje pravilnu brigu i njegu. Ono što je važno je brinuti na vrijeme jer će nam koža kad tad kasnije biti zahvalna. Trendovi u pomlađivanju se mijenjaju i ponekad ih je teško pratiti, ali svakodnevna njega ionako je individualna za svakoga. Pune i pravilne usnice, simetrično lice, lijepa i zategnuta koža, sve su želje koje se mogu ostvariti ako se prepustimo u ruke pravih specijalista.

Ljepota i atraktivnost značajno utječu na uspjeh i sreću u životu. Upravo zato nije čudno što sve veći broj ljudi teži boljoj fizičkoj verziji sebe – i to uz pomoć raznih tretmana. Starenje je proces prepun promjena koji značajno utječe na izgled i kožu. Izražene bore, obješena koža bez sjaja i nepravilnosti na licu suprotne su idealima lijepoga i često su posljedica svakodnevice koja je ponekad stresna.

Kako bi spriječili starenje kroz dubinsku hidratizaciju kože i vratili joj pomlađen, osvježen i prirodan izgled, popularizirali su se neinvazivni kirurški zahvati poput tretmana hijaluronskim dermalnim filerima i botoksom, a specijalisti iz TIM DENT Miličić znaju nešto lijepo pretvoriti u još ljepše.  U zagrebačkoj poliklinici TIM DENT Miličić ostvarite popust od 20 % na tretmane Juvederm filerima i Vistabel botoxom.

Zašto su hijaluronski dermalni fileri tako popularni?

Hijaluronski dermalni fileri - akcija
Foto: TIM DENT Miličić

Hijaluronski dermalni fileri spadaju u kategoriju neinvazivnih tretmana koji pomlađuju na prirodan način. Osim ovih, postoje i druge prednosti hijaluronskih filera: tretiraju se točno određena područja kože malim dozama hijalurona, daju brze i relativno dugotrajne rezultate. Dermalnim filerima popunjavaju se bore oko očiju, u zoni podočnjaka, iznad usana i na vratu. Mogu se popunjavati brazde na čelu, ispod nosa i oko usana.

Filerima se uspješno mogu tretirati i korigirati ožiljci, znatnija udubljenja tzv. modelis (nos, brada), konturirati usne i dati im volumen stvarajući efekt senzualnosti. Hijaluronski dermalni fileri mogu se aplicirati kod muškaraca i žena, bez obzira na dob. Kod mlađih se primjenjuju radi prevencije prvih bora, a kod starijih radi pomlađivanja i korekcije znakova starenja na licu i vratu.

Može se reći da nema dobne granice za primjenu hijaluronskih filera, a dobro vrijeme za prvi tretman je pojava prvih znakova starenja – bora. To je jako važno jer se bore lakše ispravljaju na samom početku nego kasnije, a redovitim obnavljanjem tretmana sprječava se njihovo produbljivanje te odgađa proces starenja” – izjavila je dr. dent. med. Ivana Šivak.

Hijaluronski dermalni fileri izglađuju nepravilnosti, vraćaju koži elastičnost i punoću, poboljšavaju strukturu kože, poboljšavaju tonus, dubinski hidriraju kožu, neutraliziraju štetne kisikove radikale. Traju približno 6 mjeseci, no jako je važno napomenuti da češćim ponavljanjem tretmana rezultati traju dulje jer se na taj način smanjuje resorpcija hijalurona.

Vistabel – popularni anti-age tretman

Vistabel - akcija
Foto: TIM DENT Miličić

Vistabel tretman pomlađivanja danas je popularan anti-age tretman u svijetu. Riječ je o prirodnom, pročišćenom proteinu iz jedne vrste bakterije koji najučinkovitije briše bore s čela i oko očiju. Koristi se za uklanjanje bora i konturiranje lica, a aplicira se u malim dozama putem injekcije te djeluje samo na one mišiće u koje se ubrizgava, dok ostali ostaju u normalnoj funkciji.

Učinkovito uklanja bore na čelu, glabelarne bore tzv. bore mrštilice, bore smijalice nastale oko očiju te bore na nosu. Vistabel tretmanom se mogu podignuti obrve i zategnuti vrat. Često se koristi i za spuštanje gornje usne kod pacijenata koji imaju gummy smile, a to znači kada se tijekom smijanja ili smješkanja previše vidi zubno meso. Uspješno se primjenjuje i kod pacijenata s previše izraženom muskulaturom za žvakanje postižući efekt sužavanja lica.

Vistabel je siguran tretman za pacijente. Počinje djelovati 3 – 5 dana nakon tretmana, a njegov učinak traje 3 – 6 mjeseci. Za razliku od drugih brendova, s Vistabelom vaše lice neće izgledati umjetno niti ćete se vi osjećati ukočeno. Tretman se može ponavljati, a češćim ponavljanjem održava se mladolik izgled te su rezultati dugotrajniji.

Udahnite novu dozu mladosti svome licu uz nekirurške, jednostavne i brze tretmane. Naruči se na prvi besplatni specijalistički pregled na e-mail info@timdent.hr ili na telefon 01/ 3822 937.

Članak uređen:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Foto: TIM DENT Miličić

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Iskoristite akciju i zaustavite starenje uz neinvazivne ‘saveznike’ u poliklinici TIM DENT Miličić

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.