Živi kristal – prirodno liječenje organizma vodom

voda

Razmislite o područjima gdje je životni vijek stanovništva mnogo duži nego drugdje u svijetu, gdje su bolesti civilizacije u potpunosti eliminirane. Što bi mogao biti razlog za takvo čudo?

Ljudsko tijelo sastavljeno je uglavnom od vode. Voda je eliksir života, jedna od najvažnijih sirovina. Na zdravlje najviše utječe kvaliteta vode koju pijemo. Što biste odabrali ako biste mogli birati između obične vode iz slavine i svježe izvorske vode?

Zašto je pijenje dovoljne količine zdrave, vitalne vode toliko važno?

Jer voda:

  • pomaže u regulaciji tjelesne težine,
  • jača imunološki sustav,
  • može usporiti starenje,
  • utječe na sve procese u tijelu,
  • značajno poboljšava kvalitetu života!

70% ljudskog tijela sastavljeno je od vode. Ljudsko tijelo svakodnevno izlučuje pet posto vode. Konzumiranje zdrave vode tako je presudno za procese u tijelu. Fizičko i psihičko blagostanje izravno ovisi o količini i kvaliteti ispijene vode. Kvalitetu vode nažalost teško pogađaju štetni utjecaji okoliša.

Svjetski poznata i cijenjena kristalna voda VitaJuwel dolazi na hrvatsko tržište

Tvrtka VitaJuwel, sa sjedištem u njemačkim Alpama, je uz pomoć svojih inovativnih kristalnih fiola u potpunosti obnovila način oporavka vode kristalima. Kristalne fiole VitaJuwel patentirane su u cijelom svijetu i sadrže ručno odabrane kristale koji prenose svoj jedinstveni energetski zapis u vodu oko fiole te na taj način poboljšavaju razinu vitalnosti vode. Renomirani njemački institut Hagalis svojom visokom ocjenom učinka Vitajuwela na vodu potvrđuje da voda tretirana VitaJuwelom postiže kvalitetu koja se inače pripisuje samo prirodnoj izvorskoj vodi. 

Izvorska voda

Pored iznimnih rezultata i ručno odabranih kristala, proizvodi tvrtke VitaJuwel ističu se i jedinstvenim dizajnom, vrhunskim staklom koji ne sadrži olovo te sofisticiranim načinom proizvodnje.

VitaJuwel kristalne fiole razlikuju se po mješavini kristala kojima su obogaćene te njihovim ljekovitim svojstvima. U bogatoj ponudi kristalnih fiola pronaći ćemo između ostalog kristalnu fiolu Zlatni trenutci, kristalnu fiola Strast i kristalnu fiolu Vizija.

Ove tri kristalne fiole rezultat su bliske suradnje tvrtke VitaJuwel i dr. Masaru Emota, pionira na području istraživanja vode te autora bestselera “Poruke skrivene u vodi“.

Kristalna voda

Ljubiteljima vina pažnju će zasigurno privući VitaJuwelova kristalna fiola Vino koja ublažuje prirodne kiseline u vinu i time osigurava blaži okus. Za potpuno iskustvo pijenja dobrog vina tvrtka VitaJuwel ima također u svojoj ponudi unikatno dizajnirani vrč za vino.

S bocom ViA, VitaJuwel postavlja nove standarde za pitku vodu koja se može ponijeti na put. Dva otvora omogućuju lako i higijensko čišćenje boca.

Boce VitaJuwel ViA dostupne su u 17 jednakih atraktivnih kristalnih smjesa koje možete vidjeti OVDJE

Svakom kupcu poklanjamo 10% popusta do 15.1.2016. godine.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu