Isprobali smo Zlatni maslac za brže tamnjenje kože – preplanula boja zagarantirana!

sunčanje

Želite postići predivnu boju i zdrav sjaj preplanule kože s kakvom se svi vraćaju nakon boravka na plaži? Otkrili smo najbolje rješenje za brze rezultate! Najbrži čitatelji također ostvaruju pravo na akciju 2+1 gratis!

Moramo se složiti da osunčana boja kože izgleda mnogo zdravije od blijede puti. Većina nepravilnosti je manje vidljiva, crvenilo se teže primijeti te sa samopouzdanjem možemo odijenuti veći spektar boja.

Ulja ili maslaci za brže tamnjenje poželjni su u arsenalu ljetnih proizvoda za sunčanje svih koji žele postići tamniju boju kože. Uz pravilnu zaštitu od sunca i odgovarajućim SPF faktorom također je važno spriječiti oštećenje kože prilikom izlaganja suncu, posebice kada želimo namjerno potamniti.

Upravo zbog velikog broja proizvoda za brže tamnjenje na tržištu, isprobali smo Biovitalis Zlatni maslac za brže tamnjenje koji sadrži ekstrakt mrkve. U nastavku pročitajte naše dojmove s prirodnim maslacem za ubrzano tamnjenje kože!

Ekstrakt mrkve te biljna ulja za prirodno tamnjenje i ujednačen ten

Zlatni maslac za brže tamnjenje bogat je karotenoidima iz ekstrakta mrkve i pojačava proizvodnju melanina u koži. Korištenje prirodnih proizvoda od mrkve tako osigurava ujednačenu i zdravu boju kože na kakvoj će vam mnogi zavidjeti.

biovitalis ljetna linija

Zlatni maslac od mrkve također sadrži zlatne pigmente koji pružaju koži prekrasan sjaj kada sunce obasjava kožu, gdje god se nalazili. Odličan je za brže tamnjenje na plaži, no možete ga koristiti i za njegu kože nakon tuširanja jer karotenoidi pružaju snažno antioksidativno djelovanje te sprječavaju oštećenje kože uzrokovano UV zračenjem.

Biljna ulja badema, kokosa i čileanske maline dubinski njeguju, a pogodna su za oporavak veoma suhe kože i nakon izlaganja suncu. Koža je stoga nakon nanošenja baršunasto meka i zdrava.

Balzam za brže tamnjenje ima bogat miris kokosa te će vas podsjećati na tropske plaže gdje god se nalazili. Osim toga, njegova boja će odmah nakon nanošenja proljepšati izgled i osigurati za nijansu tamniju boju kože.

Zlatni maslac od mrkve pomoći će vam da u kratkom roku postignete prekrasno ujednačenu boju kože koja neće tako lako izblijediti kao što bi bio slučaj prilikom sunčanja bez ikakve pomoći. Upravo zbog toga što je u potpunosti prirodan preparat za sunčanje, Biovitalis Zlatni maslac odličan je odabir za pomoć pri tamnjenju.

zlatni maslac biovitalis

Iz Biovitalis linije za sunčanje i brže tamnjenje također možete izabrati Maslac za brže tamnjenje bez zlatnih pigmenata ukoliko niste ljubitelj sjaja na koži.

U asortimanu se nalazi i Zlatna krema za očuvanje preplanulosti koja će vam pomoći da što dulje zadržite postignutu boju kože! Ukoliko pak kožu trebate umiriti nakon sunčanja, tu je i S.O.S. Emulgel nakon sunčanja s Aloe verom.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu