U Hrvatskoj je predstavljen jedinstveni uređaj zbog kojeg su žene odlazile u inozemstvo

eva dinamicka vaginalna radiofrekvencija

U opuštenoj atmosferi, prelijepom suncem okupanom danu i ugodnom ambijentu Poliklinike Hilarus sve je bilo spremno za predstavljanje noviteta na domaćem medicinskom tržištu. Po prvi puta u Hrvatskoj predstavljen je medicinski uređaj Eva i 4 PLUS čiji se rad bazira na dinamičnoj kvadripolarnoj radiofrekvenciji (DORF).

poliklinika hilarus eva uredaj za radiofrekvenciju
Foto: Poliklinika Hilarus

Jedinstvena medicinska usluga dostupna u Poliklinici Hilarus

Poliklinika Hilarus privatna je zdravstvena ustanova čija je misija već 20 godina nepromijenjena – pružiti pacijentima uslugu korištenja najmodernijih dijagnostičkih uređaja uz rad vrhunskih stručnjaka.

Vođeni tom misijom prof.dr.sc. Hrvoje Vrčić specijalist ginekologije i opstetricije , subspecijalist humane reprodukcije i osnivač Poliklinike Hilarus zajedno s dr. Tanja Vrčić specijalist dermatovenerologije, odlučili su se za nabavku uređaja Eva i 4 PLUS.

poliklinika hilarus
Foto: Poliklinika Hilarus

Ciljano djelovanje uz očuvanje ostalih dijelova tkiva

Dinamična kvadripolarna radiofrekvencija (DQRF) najnovija je biofizikalna tehnologija kojom se emitira energija u određeni  sloj tkiva s potpunim očuvanjem ostalih dijelova tkiva. Na taj način ciljano djelujemo na željenoj dubini tkiva s minimalnim ili nikakvim rizikom od neželjenih oštećenja ili pretjeranog zagrijavanja.

Takav inovativan način rada pogodan je u mnogim indikacijama medicinskih grana ginekologije i dermatologije.

poliklinika hilarus
Foto: Poliklinika Hilarus

Primjena DORF tehnologije u ginekologiji – EVA

DQRF tehnologija u ginekologiji izvrsno je rješenje za probleme ženske intime. Tretmanom možemo na siguran i učinkovit način, bez neugode, rješavati brojne probleme ženskog intimnog područja.

Poseban fokus prof.dr.sc. Hrvoje Vrčić stavio je na ginekološke probleme koji znatno utječu na kvalitetu života žena, a uz tretmane DORF tehnologijom mogu se otkloniti.

Kao najvažniji istaknuti su genitourinarni sindrom u menopauzi  koji se manifestira kroz vaginalnu suhoću, osjećaj zatezanja, peckanja i bolnih spolnih odnosa.  Uz stimulaciju mikrocirkulacije smanjuju se simptomi koji nastaju kao posljedica vulvovaginalne atrofije.

Drugi važan problem koji je istaknu prof.dr.sc. Hrvoje Vrčić, a rješava se primjenom DORF tehnologije u medicinskom tretmanu je blaži oblik SUI ( Stres Urinary Incontinence), u prijevodu neželjeno i nevoljno „ bježanje“ mokraće pri određenom fizičkom naporu.

Smanjenja osjetljivost i opuštenost rodnice i znakovi starenja ženskog intimnog područja, problemi su s kojima se žene susreću u zreloj dobi. Djelovanjem radiofrekvencije potiče se fibroblaste na aktivnost, a oni onda proizvode novi kolagen, protein ključan u misiji održanja mladolikosti kože.

Primjena DORF tehnologije u dermatologiji – 4 PLUS

Radiofrekvencija je vrlo učinkovita i često upotrebljavana metoda pomlađivanja kože i smanjenja količine potkožnog masnog tkiva.  Primjenjiva je na svim tipovima i bojama kože, a djeluje na način da dovodi do zagrijavanja različitih slojeva kože i potkožnog tkiva.

Dolazi do redukcije masnih stanica pa se može reći da se sinergijom opisanih učinaka postiže zatezanje i učvršćivanje ne samo kože, nego i potkožnog tkiva, a tretirano područje dobiva ljepše konture te poboljšan izgled.

Kod predstavljanja uređaja i tretmana dr. Tanja Vrčić, specijalist dermatovenerologije naglasila je da kada je riječ o licu, najbolji rezultati postižu se pri tretiranju opuštene kože, plitkih bora na čelu, oko usta i očiju te hiperpigmentacija i ožiljaka.

Područje djelovanja 4 PLUS uređaja uz DORF tehnologiju mnogo je šire: poboljšava se tekstura kože vrata i dekoltea, rješavaju se masni jastučići na podbratku, a pomaže i kod problema koji muči i mlade djevojke i žene u godinama, posebice ako ne vježbaju – a to je opušten tonus i koža na nadlakticama.

Odlični rezultati postižu se i na tijelu: višak masnog tkiva s trbuha, bedara, bokova, stražnjice pa čak i koljena smanjuje se, a koža se pod utjecajem radiofrekvencije zateže pa je cijela figura čvršća i ljepše oblikovana.

Bezbolni tretmani bez potrebnog vremena oporavka

Tretmani koji se  provode DQRF tehnologijom u ginekologiji i dermatovenerologiji bezbolni su, ne zahtijevaju vrijeme oporavka i maksimalno su sigurni, tj. minimalna je mogućnost komplikacija kao što je prekomjerno zagrijavanje tkiva.

Naglasivši koliko im je u radu bitna sigurnost pacijenata, liječnički je tim istaknuo i jednu od bitnih karakteristika uređaja: ako pacijentica primijeti bilo kakav oblik nelagode kod inače bezbolnih tretmana, postupak jednostavno i lako – pritiskom na mali uređaj koji dobije – može prekinuti i sama.

Članak uređen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

U Hrvatskoj je predstavljen jedinstveni uređaj zbog kojeg su žene odlazile u inozemstvo

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.