Tribina – kako poboljšati proces dijagnosticiranja i liječenja raka dojke?

rak dojke

Udruge SVE za NJU i Nada pozivaju sve žene koje su preboljele ili su u fazi liječenja raka dojke da sudjeluju na tribini Kako poboljšati proces dijagnosticiranja i liječenja raka dojke?

u srijedu, 15. ožujka 2017. godine u 16:00 sati
u Velikoj dvorani Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci,
Braće Branchetta 20/1.

U sklopu tribine sudionice će moći sudjelovati u prvom velikom terenskom i online istraživanju o iskustvima i percepcijama oboljelih od raka dojke. Upravo će rezultati ovog anonimnog istraživanja, koje će se još provoditi u Splitu i Osijeku te putem online upitnika, dati kvalitetniji uvid u stvarno stanje i dobre prakse te ukazati na potrebe za poboljšanjima unutar zdravstvenog sustava.

Stoga, pozivamo žene koje su preboljele ili su u fazi liječenja raka dojke da se odazovu na tribinu u što većem broju te sudjeluju u istraživanju kojemu je cilj unaprijediti i standardizirati procese dijagnosticiranja i liječenja raka dojke.

Osim sudjelovanja u anonimnom istraživanju, na tribini će predavanja održati stručnjaci:

  • doc. dr. sc. Ingrid Belac Lovasić, predstojnica Klinike za radioterapiju i onkologiju KBC Rijeka
  • Ljiljana Vukota, glavna tajnica Udruge SVE za NJU
  • Ivanka Penko, predsjednica Udruge Nada

Nadamo se da će Vam ova tema biti zanimljiva za najavu kako bi se događanju odazvalo što više žena koje će imati priliku dati svoj glas te tako doprinijeti kvalitetnijem zdravstvenom sustavu u budućnosti.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu