PROČITAJTE I ISPROBAJTE: Predstavljen Hydrance Intense Rehidrirajući Serum: za kožu vidljivo bogatiju vodom

avene - hydrance serum

Voda je izvor života i sastavni dio svakog živog bića na zemlji. Nezaustavljiva i zastrašujuća sila majčinski nježnog dodira. Bez vode nema čistoće, bez čistoće nema zdravlja, a bez zdravlja nema ljepote.

Svjedočanstva o važnosti vode mogli bi pisati u nedogled, moglo bi se reći da bi otkrivali toplu vodu, odnosno ne bi rekli ništa novo. Unatoč tome, važnost vode svi zaboravljamo. Predugo se tuširamo, ne zatvaramo vodu prilikom pranja zubi ili prođe dan da ne popijemo ni jednu čašu vode?

avene - hydrance serum

Bilo da je naš zločin trošenje previše ili premalo vode presuda je ista – ne ukazujemo dovoljno poštovanje elementu bez kojeg nema ni nas ni svega što nas okružuje. No u Dermatološkim laboratorijima Avène svjesni su koliko je voda važna za našu dobrobit iznutra i izvana, počevši od činjenice daje Termalna izvorska voda Avène u srcu svih Eau Thermale Avène nježnih po prirodi.

avene nikolina lalic

Želite isprobati novi Avène Hydrance Intense rehidrirajući serum? Nastavite čitati!

avene team

Novi Hydrance Intense Rehidrirajući serum razvijen je kako bi pružio hidraciju; univerzalnu potrebu kože svih tipova, boja i dobi.

hydrance serum predstavljanje

Problem: dehidrirana koža

Hydrance Intense Rehidrirajući serum pomoći će dehidriranoj koži tako što će ju umiriti i obnoviti prirodna skladišta vode u koži Avène termalnom izvorskom vodom koja je sastavu Seruma zastupljena s čak 77 posto.

hidratacija koze

Dehidrirana može biti i suha i masna koža, a riječ je o privremenom i reverzibilnom stanju kože koje je uzrokovano oštećenjem hidrolipidnog filma i intracelularnog cementa nakon čega dolazi do pretjeranog isparavanja vode iz epidermisa.

dehitrirana koza

Dehidrana koža je gruba, hrapava i bez sjaja te se gubi gipkost i osjećaj ugode, a zbog prisutnosti dehidriranih linija, koža izgleda naborano. Sklona je crvenilu i ljuskanju te je prisutan osjećaj zategnutosti na pojedinim dijelovima lica.

Želite isprobati novi Avène Hydrance Intense rehidrirajući serum? Nastavite čitati!

Misija: utažiti žeđ dehidriranoj koži

Učinkovitost Hydrance Instense rehidrirajućeg seruma počiva na CohedermTM djelatnom kompleksu koji se sastoji lipidnog tria (Izocetil stearoil stearat, Trietilheksanoin i Beta-sitosterol) te garantira tri stupnja djelovanja :

  • obnavljanje skladišta vode u rožnatom sloju kože,
  • pojačano povezivanje (kohezija) stanica te
  • obnova hidrolipidnog filma kože.

Sinergističko djelovanje lipidnog tria, mikrosfera i lamelarnog sistema za transport vode fenomen je koji omogućuje INTENZIVNU I DUGOTRAJNU HIDRACIJU KOŽE.

Rješenje: Hydrance Intense Rehidrirajući serum

Posebna, iznimno upijajuća tekstura : Hydrance Intense Rehidrirajućeg seruma tehnološki je napredna, lagana i ugodna za upotrebu. Moderna i privlačna Aqua-film tekstura obavija kožu Termalnom izvorskom vodom Avène te ima učinak vodenog vala, a pogodna je za korištenje svim dobnim skupinama; samostalno ili prije nanošenja kreme.

Način uporabe: Nanijeti ujutro i/ili navečer na lice, vrat i dekolte samostalno ili prije proizvoda za njegu.

Hydrance Intense Rehidrirajući serum (bočica s pumpicom 30 ml): 289 kn

Želite isprobati novi Avène Hydrance Intense rehidrirajući serum? Kliknite ovdje!

Članak objavljen:

Saznajte više o suhoj koži u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu