NAGRADNI NATJEČAJ: Napiši pjesmu i osvoji Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate serum!

Kiehl's nagradni natječaj naslovna

Kiehl’s Hrvatska i Kreni zdravo razveselit će jednog čitatelja ili čitateljicu! Napišite pjesmu na temu njege kože i osvojite jednu bočicu Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate seruma.

Dobitnica Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate seruma je Laura Lončar iz Kloštra Podravskog. Čestitamo sretnoj dobitnici i zahvaljujemo svima ostalima na kreativnim pjesmicama koje su nas oduševile. Pratite nas i dalje, jer vas očekuje još mnoštvo nagradnih natječaja, a u nastavku pročitajte pobjedničku pjesmu:

NJEGA KOŽE

Svaka žena 
Svoj tip kože treba znati
I u skladu s time
Proizvode za njegu odabrati.

Da bi koža bila zdrava
Pravila su jednostavna i jasna.
Prvo: saznati je li ona
Normalna, suha, mješovita ili masna.

Zatim koristiti odgovarajuće
Pilinge, serume, ulja i kreme,
Kako bismo izbjegli
Moguće probleme.

Kako bi koža ostala elastična i zdrava
Treba piti puno vode,
Da se naše pokrovne stanice
Od hidratacije preporode.

Što više povrća, voća
I antioksidansima bogate hrane,
A masni hamburger i slatkiše
Ostaviti sa strane.

Razmišljati pozitivno
I izbjegavati stres,
Baviti se tjelesnom aktivnošću
(Trčanje, šetnja ili ples).

Koristiti kreme sa zaštitnim faktorom
I zaštititi kožu od sunčevih zraka,
Jer solarno zračenje je štetno
Čak i kad je nebo puno oblaka.

Uz sve ostalo 
Vrlo je važan i kvalitetan san,
Zato treba spavati 
Najmanje 7 sati svaki dan.

Normalna, suha,
Mješovita, masna,
Uz pravilnu njegu
Svaka koža može biti krasna.

 1. Priređivači i načela

Priređivač nagradnog natječaja (u daljnjem tekstu: Natječaj) pod nazivom “Napiši pjesmu i osvoji Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate serum!” je tvrtka 234 d.o.o., Ribnjak 44, 10 000 Zagreb, MBS 080857880, OIB 96772073226 (u daljnjem tekstu Priređivač).

Nagradni natječaj se provodi na portalu Krenizdravo.com te se promovira na Facebook stranici Kreni zdravo i Instagram stranici Kreni zdravo u svrhu promocije portala KreniZdravo.

 1. Sudjelovanje

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi punoljetni građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj (u daljnjem tekstu: Sudionici) koji u razdoblju od 11.05.2018. do 18.05.2018. u 23.59 sati na e-mail adresu marketing@krenizdravo.com pošalju potpunu prijavu na Natječaj.

Potpuna prijava uključuje:

 • Naznaku “KIEHL’S” u predmetu (subjectu) e-maila
 • Pjesmu na temu njege kože
 • Osobne podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona/mobitela)

U razmatranje se neće uzeti pjesme koje su već objavljene na drugim web stranicama i/ili društvenim mrežama.

Priređivač zadržava pravo produžiti rok za slanje prijava.

 1. Regularnost Natječaja

Isti Sudionik može sudjelovati u jednom krugu Natječaja neograničen broj puta. Isti Sudionik s istim osobnim podacima može biti nagrađen samo jednim darom.

 1. Odabir pobjednika

Važeće prijave Sudionika ulaze u izbor tročlane komisije sastavljene od predstavnika portala Krenizdravo.com, koja će izabrati jednog pobjednika Natječaja.

 1. Objava pobjednika

Osobni podaci pobjednika (ime, prezime i mjesto) biti će objavljeni na portalu Krenizdravo.com te na Facebook i Instagram stranici Kreni zdravo dana 21.05.2018.

 1. Darovi

Fond darova čini:

 1. Dodjela dara

Dar će Pobjedniku biti poslan poštom na adresu koju je naveo prilikom prijave.

Priređivač dar isporučuje putem pošte i samo na adrese unutar Republike Hrvatske. Ukoliko je Pobjednik kao odredišnu adresu za dostavu dara naveo adresu izvan Republike Hrvatske, dar se dodjeljuje sljedećem nenagrađenom Natjecatelju prema odluci Komisije.

Pobjednik ovog Natječaja nema pravo zahtijevati drugačiji dar od onog koji je osvojio u postupku sukladnom ovim Pravilima. Dar se ne može zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Slanjem dara prestaju sve obveze Priređivača prema Pobjedniku.

 1. Prekid Natječaja

Natječaj može biti prekinut ukoliko nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu natječaja biti obaviješteni putem obavijesti na portalu Krenizdravo.com.

 1. Izjava

Sudjelovanjem u Natječaju “Napiši pjesmu i osvoji Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate serum!” svaki sudionik daje svoju izričitu privolu Priređivaču da u slučaju osvajanja dara ima pravo objave njegovih osobnih podataka (ime i prezime, mjesto). Sudjelovanjem u Natječaju također daju izričitu privolu Priređivaču da ima pravo objaviti pjesmu prijavljenu na Natječaj, bez naknade i sudionikove prethodne suglasnosti.

Pobjednik ima pravo u svakom trenutku odustati od dane suglasnosti i zatražiti neobjavljivanje svojih podataka na listi Pobjednika, čime njihovo pravo na dar prestaje, a dar se dodjeljuje sljedećem nenagrađenom u Natječaju prema odluci Komisije.

Sudionici su suglasni da Priređivači mogu komunicirati s njima o predmetima vezanim za ovaj Natječaj, a o svom vlastitom trošku i pisanim putem, u razdoblju od mjesec dana od dana objave popisa Pobjednika.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu