Kreativni natječaj: Melissic Vam poklanja deliciju po izboru

Mellisic med

Med je jedan od najsavršenijih proizvoda prirode, jer se u njemu nalaze gotovo svi sastojci koji su potrebni za izgradnju ljudskog organizma. Tajnu proizvodnje pravog prirodnog pčelinjeg meda, pčele nose u svom tijelu i organima za probavu, koji taj proizvod pretvaraju u prirodni lijek, gotovo nezamjenjiv u ljudskoj prehrani. Zbog lake probavljivosti, trenutno vraća izgubljenu energiju, a dugotrajnom konzumacijom osigurava izvrsno fizičko i psihičko stanje organizma.

Melissic delicije – mješavina meda i orašastog i suhog voća

Melissic mješavina meda i orašastog i suhog voća je vrsta delicije koja se od pamtivijeka servirala plemićima i visokim dužnosnicima kao ukusan desert koji pozitivno utječe na zdravlje ljudskog organizma. 

Melissic mješavine meda sa orašastim i suhim voćem zadovoljavaju sve kriterije najzahtijevnijeg potrošača. Uz fantastične rapsodije okusa Melissic Pharm d.o.o. garantira visoku kvalitetu svih sastojaka u proizvodu. Garanciju sirovina potvrđuju analize i certifikati relevantnih laboratorija.

Isprobajte Melissic delicije!

Želite li isprobati jednu od Melissic delicija, sve što trebate učiniti je izabrati svoju omiljenu deliciju i na email natjecaj@krenizdravo.com poslati nam nastavak sljedeće rečenice:

  • Med volim zbog…

Tri najkreativnije prijave nagradit ćemo jednom Melissic delicijom po izboru. Sudjelovati možete do petka 19.12.2014. u 23:59, a imena dobitnika objavit ćemo u ponedjeljak 22.12.2014.

Ne zaboravite u svojoj prijavi navesti koju ste Melissic deliciju odabrali te svoje osobne podatke: ime i prezime, adresu i broj telefona.

Melissic deliciju po izboru osvojile su Dora Štajduhar, Rijeka, Gordana Knežević, Donja Motičina i Irena Karabajić, Novska. Čestitamo sretnim dobitnicama!

Članak objavljen:

Doznajte više o dobrobiti meda i matične mliječi:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu