MedicEye – tražilica medicinskih usluga i ustanova

mediceye

Na hrvatskom internetu pojavila se jedna stranica vrlo inovativne svrhe. Ona omogućuje korisniku da nađe medicinsku uslugu po mjeri, a kad kažemo ”po mjeri” mislimo na to da korisniku usluga odgovara cijenom, namjenom i lokacijom.

Radi se o stranici MedicEye koja je napravljena kao interaktivna tražilica medicinskih usluga. Recimo da želite izbijeliti zube, nalazite se u Zagrebu i imate na raspolaganju 2 500 kuna. U tom slučaju, nakon što ubacite parametre u tražilicu, dobit ćete listu stomatoloških ordinacija u Zagrebu koje nude traženu uslugu  kao i točnu cijenu usluge koja je manja od 2 500 kn.

Ono što dodatno veseli je da uz svaki dobiveni rezultat možete na interaktivnoj Google mapi provjeriti točnu lokaciju ordinacije, a možete i rezervirati termin preko online forme.

Mi bismo u budućnosti voljeli vidjeti još jednu opciju, a ta je da korisnici mogu ocjenjivati uslugu nakon što su ju obavili. Tada bismo mogli pretraživati usluge ne samo po lokaciji i po cijeni nego i po zadovoljstvu onih koji su uslugu već koristili.

Opširnije na stranici MedicEye.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu