Znakovi koji govore da muškarac nije spreman za brak

brak

Kada se muškarci promijene i počnu razmišljati o braku?  Ako se pitate da li je vaš muškarac spreman za zajednički bračni život ili se još uvijek vidi kao pojedinac (samac), donosimo vam 10 znakova koji će vam pomoći da shvatite u kojoj životnoj fazi se nalazi vaš muškarac.

Znakovi koji ukazuju da je muškarac spreman za bračni život i obveze

Priča o budućnosti kao pojedinac, a vi niste u njoj

Poznati su vam oni trenutci kada razgovarate o budućnosti, a vaš partner vas ne ubraja u svoje planove. Primjećujete kako razgovori o vašoj zajedničkoj budućnosti postaju teški? U začaranom ste krugu u kojem nitko ne spominje sljedeći korak u vašoj vezi (brak), a vi čekate kako bi se nešto promijenilo? To vam uzrokuje više sumnje i nelagode? S pravim dečkom ovakve teme nebi trebale biti zastrašujuće. 

Teško donosi velike odluke

Postoji intenzivan pritisak da muškarac bude hranitelj. Iako je većina današnjih žena uspješna, ako muškarac nema sređene dijelove svog života kao što su posao i mjesto stanovanja, muškarac neće biti spreman za sljedeći korak.

Ne razgovara s tobom o tvojim dugoročnim planovima

veze-znakovi-da-muskarac-nije-spreman-za-brak

Ukoliko muškarac ne pokazuje interes za tvoju budućnost, tada još uvijek ne planira o vašem zajedničkom životu jer se ne vidi u njemu. Istraživanja su pokazala da muškarci koje ne zanimaju vaši ciljevi i budućnost, su muškarci koji ne vide vezu s vama na duge staze.

Izbjegava vašu obitelj i prijatelje 

Ako vaš partner nema želje upoznati vaše roditelje i bliske prijatelje tada je vrlo vjerojatno da ne razmišlja o vama kao potencijalnoj supruzi. Ne želi se zbližavati kako bi lakše mogao osloboditi jednom kad odluči prekinuti.

Ne podnosi dobro konflikte

Jedan od načina kako saznati da li je vaš partner spreman za zajednički život je njegova reakcija u trenutku konflikta. Svaki odnos zahtijeva održavanje, trud i razumijevanje međutim konflikti su neizbježni. Neki muškarci se ne znaju nositi s konfliktima pa se često u tim situacijama emocionalno potpuno isključe ili postanu agresivni i viču. 

Kritizira vas

Svi imamo mane, nitko nije savršen, stoga ako primjećujete da vas vaš muškarac stalno kritizira ili omalovažava vaš posao tada bi vam se trebalo upaliti crveno svijetlo jer vas takav muškarac ne vidi kao svoju buduću ženu. Uz voljenu osobu trebali biste se osjećati dobro u vlastitoj koži. 

Članak objavljen:

Ocijenite članak

4 / 5   4

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu