Kako zadovoljiti ženu?

Zadovoljiti ženu

Prečesto zaboravimo da  živimo s drugačijim vrstama, takozvanim ženskim Homo Sapiensima, a obično, ako želimo da Homo Sapiensi budu dobri tretiramo ih na način na koji želimo da nam se uzvrati. Zbog toga postoji ona uzrečica: „Ne radi drugima ono što ne želiš da oni rade tebi“. Krivo! Kada se nosite sa suprotnim spolom ta uzrečica ili bolje reći – pravilo, se treba malo modificirati i treba se reći: „Radi drugima ono što oni žele“. U drugim riječima, tretirajte druge onako kako oni žele da ih tretirate.

1. Preuzmite punu odgovornost za ono što izađe iz vaših usta kao i za način na koji interpretirate ono što čujete.

2. Budite svoji. Ne pokušavajte biti nešto što niste, to će vam se obiti od glavu.

3. Pokažite što osjećate. Naše žene trebaju znati da ih volimo. Većina nas misli da naša djela poput posla, zarađivanja i brige za obitelj očito prikazuju ljubav i često mislimo da što više posla obavljamo to je snažnija poruka naše ljubavi. Krivo! Ništa ne mijenja onaj osjećaj kada ju pogledate u oči i kažete: „Volim te“.

parovi - intimni život4. Prihvatite da žene doživljavaju osjećaje i emocije drugačije nego mi. Neke žene ne mogu kontrolirati misli koje im dolaze u glavu. Te misli pokreću emocije i tada smo u problemu, ne znajući kako je došlo do toga. Nema nikakve logike ni konekcije ono što se dogodilo sa situacijom u kojoj ste se našli. Ne možemo povezati točkice i često se onda zapitamo što smo krivo učinili.

Vjerojatno ništa, osjećaji kod žena nekad jednostavno podivljaju i one to ne mogu kontrolirati. Problem pokušajte zatvoriti rješavanjem onoga što brine vašu djevojku. Naravno morate prvo saznati u čemu je problem, a za to ćete se vrlo vjerojatno trebati potruditi.

5. Pružite joj sigurnost. Većina muškaraca misli kako je najvažnija stvar za ženu to da se osjeća financijski stabilno. Zato dajete sve od sebe da joj to pružite. To je tako lijepo od vas, ali možda „sadite krivo drvo“. Ono što ona želi više od novca i stvari je emocionalna sigurnost. To znači da ju morate uvjeriti da može računati na vas da ćete uvijek biti tu za nju i da na vas može računati da ćete joj, osim ljubavnika, biti i najbolji prijatelj.

6. Budite dobar slušatelj. Mi muškarci slušamo probleme i tražimo rješenje. Većina nas nema strpljenja slušati neko jadanje i probleme ako ne znamo gdje ta cijela priča vodi. Čim naša ljubav kaže da ima neki problem odmah mislimo o tome kako ga popraviti. Krivo! Većina žena zna probleme riješiti sama, ako ne može onda će tek pitati vas. Morate u to vjerovati. Ono što ona želi od vas je da ju poslušate i razumijete kako se osjeća jer su upravo njezini osjećaji problem o kojemu i zbog kojega mora razgovarati s vama. Jednom kada to shvatiti mnogo je lakše samo slušati i ne nuditi rješenja jer ona ne postoje. Ona se bori s osjećajima na koje nema utjecaja. Znači, sljedeći put kada dođe kod vas s problemom, nemojte slušati njezin problem, slušajte njezine osjećaje. Ne nudite nikakvu pomoć nego čekajte da vas ona pita za to ili vi nju pitajte treba li pomoć.

parovi u krevetu7. Žene imaju različite osjećaje o seksu. Kada žena ne želi seks s nama obično to uzmemo osobno. Jednom kada shvatite da je kod žena „vrijeme zagrijavanja“ puno duže nego naše i da ju unaprijed treba upozoriti do čega stvari vode kako bi ona to mogla očekivati stvari postaju puno lakše. Nije uvijek problem u nama. Nekada ona želi samo biti blizu vas i priviti se uz vas.

Naravno, kada god se to dogodi 90% muškaraca će odmah pomisliti na seks. To NE ZNAČI da ona želi seks. Ako na tome inzistirate svaki put kada vam se približi počet će vas izbjegavati. Budite strpljivi.

8. Poštujte njezinu ljepotu. Žena upita muškarca: „Izgledam li zbog ove haljine debelo?“ – Muškarac: „Ne, zbog svoje debljine izgledaš debelo!“. Loš potez. Tako pričajte s najboljim prijateljima, ali ne se ženom jer, kao što smo već naveli, žene su različita vrsta. One to nikada neće shvatiti kao šalu, iako će se možda nasmijati ako ste u društvu poznati kao šaljivac. Iako to možda ne pokaže ona će to shvatiti kao istinu. Zapamtite, sve je u osjećajima. Žene žele da nam budu privlačne. Žele da ih što više muškaraca gleda, a mi muškarci, naravno, želimo što više gledati. Savršena kombinacija! Ona u dubini mora znati da je lijepa za vas. Dakle, kada vas pita kako izgleda nemojte samo reći „dobro“. Često i iskreno joj govorite da je prelijepa. Ne morate uvijek koristiti istu riječ, moglo bi postati izlizano, ali postoji milijun načina da ženi kažete kako vam je najljepša na svijetu. Budite kreativni.

Ovi savjeti se ne odnose na SVE žene i ne odnose se na baš SVAKI trenutak, ali u dobrom dijelu slučajeva mogu biti vrlo korisni i biti pravi pogodak.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu