Uredite dom uz iznimno povoljan gotovinski kredit

Gotovinski kredit - Addiko Bank

Iako uređivanje cijelog stana ili dijela stana uvijek donosi dosta sreće i uzbuđenja, to također sa sobom povlači i određene financijske glavobolje. Kako su prigodom ove akcije uglavnom u pitanju ozbiljniji radovi i ulaganja, to za sobom povlači i veće financijske izdatke. Bez obzira je li u pitanju samo preuređivanje jednog dijela doma, primjerice ugrađivanje nove kuhinje, kupaonice, novog poda, vrata ili slično, treba biti spreman i dobro financijski isplanirati i organizirati cijeli projekt. I dok se neki odlučuju postupno odlagati novac i štedjeti kako bi prikupili sredstva za ovakav jedan poduhvat, uz povoljni gotovinski kredit koji se već danas može u samo nekoliko klikova podnijeti, prava je šteta čekati i ne ugrabiti sjajnu priliku!

Blic kredit da kuća zablista!

Određeni ljudi na ovim prostorima sumnjičavo gledaju na banke i kredite, i često se odlučuju sami štedjeti i prikupljaju novac za određene planove. Međutim, ni sami ne shvaćaju kako im u tom postupku koji često traje i godinama, toliko dobrih prilika prođe, a ni sami to ne primijete. Zašto biste u nedogled odlagali novu kupaonicu, kuhinju, ogradu ili drugi strukturalni rad po kući ili stanu, kada sredstva za to možete dobiti u roku od samo nekoliko dana i po nikad povoljnijim kamatnim stopama? Upravo to, i mnogo više vam nude Addiko gotovinski krediti – Blic kredit i Blic Plus kredit. 

Addiko Bank - kredit
Foto: Addiko Bank

Iznimno raznovrsna ponuda za svačiji ukus

Addiko Blic kredit je gotovinski kredit namijenjen onima koji žele urediti dio svojeg doma, odnosno planiraju investiciju srednje veličine. Ovaj kredit se izdaje na iznose do 76.000 kuna odnosno do 10.000 eura, a dodatna pogodnost jest i činjenica da je dostupan i klijentima drugih banaka i to bez obveze prebacivanja primanja u Addiko banku. Rok otplate za postojeće klijente je od 2 do 10 godina, odnosno od 2 do 5 godina za klijente drugih banaka. Iznimno povoljna redovita fiksna kamatna stopa iznosi 6,60 % EUR, 6,90 % HRK, uz zbilja minimalni opseg potrebne dokumentacije i vrlo brzu obradu i osiguravanje sredstava.

Za one s nešto većim planovima za preuređivanje, tu je Addiko Blic Plus gotovinski kredit za iznose do 260.000 kuna odnosno do 35.000 eura. Dostupan je svim postojećim i novim klijentima Addiko banke te se odobrava bez naknade, uz minimalno potrebnu dokumentaciju. Klijenti koji prebace svoja primanja u Addiko banku, ostvaruju povoljniju kamatnu stopu na ovaj kredit. Rok otplate je kao kod običnog Blic kredita, a redovita fiksna kamatna stopa od 4,90 % EUR, od 5,20 % HRK.

Renovirajte dom u samo par klikova

Još jedna jako važna pogodnost ovih gotovinskih kredita je i činjenica da zahtjev za njih možete podnijeti bez odlaska u banku, putem Addiko Virtualne poslovnice, u samo nekoliko koraka, iz udobnosti svojega doma ili u pokretu! Potrebno je samo unijeti potrebne podatke fotografiranjem ili učitavanjem osobne iskaznice, pripremiti je za video identifikaciju i elektronički potpisati zahtjev. Ova iznimno jednostavna i sigurna platforma dostupna je za klijente svih banka. Maksimalno iskoristite prednosti digitalizacije i opremite dom već danas uz Addiko banku!

Članak uređen:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Foto: Addiko Bank

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Uredite dom uz iznimno povoljan gotovinski kredit

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.