Anatomska obuća – hodaj zdravo u lijepoj anatomskoj obući

anatomska obuća

Pronaći odgovarajući par obuće koji bi osigurao udobnost cjelodnevnog nošenja ponekad iziskuje dosta vremena i traženja. Kako bi vam uštedjeli na vremenu i pružili vrijedan savjet, predlažemo da provjerite anatomske klompe i natikače iz profesionalnog comfort programa Planet Obuće.

Anatomske klompe i natikače

Izrađene od prave i eko kože, ove su anatomske klompe odličan potporanj stopalu prilikom cjelodnevnog nošenja jer svojim specijalnim koritastim đonom oslobađaju od napetosti, ublažavaju pritisak tijela te vašu težinu jednakomjerno raspoređuju na stabilnim potplatima. Konstrukcija kožne tabanice sa svojim ležištima za petu i prste nježno masira stopalo te na taj način uspješno otklanja umor, otekline, bolove u leđima te problem cirkulacije.

Moderno dizajnirane i kvalitetno izrađene anatomske natikače postat će vaš najugodniji suputnik kod cjelodnevnog nošenja te izlaganja stopala dugom stajanju. Raznobojni razigrani cvjetni i geometrijski dezeni zadovoljit će vaš smisao za stil i modu, a udobna tabanica pružiti osjećaj olakšanja i prirodno ležište za stopalo.

Anatomske klompe i natikače iz Planet Obuće idealne su kao radna obuća u medicinskim, beauty i wellness zanimanjima, ugostiteljstvu, te svakoj profesiji koja zahtijeva dugotrajno hodanje i stajanje, ali i odlična kućna obuća za maksimalnu udobnost. Brojni zadovoljni kupci potvrđuju kvalitetu modela i potiču na stalno širenje i obogaćivanje ponude. 

Osigurajte si zdravi hod bez opterećenja i vratite stopalima udobnost koju zaslužuju!

Pronađite “svoj” model na webshopu Planet Obuće:

http://www.planetobuca-webshop.com/kategorija-proizvoda/zenska-kolekcija/comfort-sandalanatikaca/

http://www.planetobuca-webshop.com/kategorija-proizvoda/ostalo/papuce/

Planet obuće - cipele, natikače, sandale, klompe

 

 

Članak uređen:

Ocijenite članak

5 / 5   2

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Anatomska obuća – hodaj zdravo u lijepoj anatomskoj obući

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.