Proširuje se projekt Dani otvorenih vrata

srce i liječnik

Projekt je namijenjen pacijentima koji još nisu naručeni za zdravstvenu uslugu, kako bi uz uputnicu obavili prve preglede i dijagnostičke postupke za koje nije potrebna priprema pacijenta.

Nakon uspješne provedbe projekta „DANI OTVORENIH VRATA“ u kliničkim ustanovama, u djelatnosti neurologije, kardiologije i gastroenterologije od ponedjeljka,  od 14. rujna projekt se proširuje i na najveće županijske bolnice (Klinička bolnica Sveti Duh, Opća bolnica Zadar, Opća bolnica Varaždin, Opća bolnica Dubrovnik, Opća bolnica  “Dr. Josip Benčević” Slavonski Brod, Opća bolnica Pula).

Dani otvorenih vrata

Pacijenti se mogu obratiti i za realizaciju zdravstvenih usluga u djelatnosti fizikalne medicine i rehabilitacije te oftalmologije i optometrije.

Namjera je da se usluge u okviru projekta obavljaju isključivo uz uputnicu i popratnu povijest bolesti temeljem indikacije izabranog doktora primarne zdravstvene zaštite i stvarne potrebe pacijenta.

Članak uređen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Proširuje se projekt Dani otvorenih vrata

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.