Recenzija: Gel za tuširanje Natura Siberica Anti Age & Anti Stress

Tuširanje

Natura Siberica prva je ruska kozmetička linija prirodne kozmetike na hrvatskom tržištu.

Njezina su posebnost adaptogene sibirske samonikle ljekovite biljke te recepture koje su se koristile još u drevnoj ruskoj tradiciji. Ove biljke posjeduju sposobnost prilagođavanja te i našoj koži pomažu da se prilagodi raznim vremenskim uvjetima, a u stanju su revitalizirati i usporiti starenje kože.

Kozmetičke formule Nature Siberice ne sadrže alkohol, parabene, silikone, sintetske boje i mirise, kao niti sastojke naftnih derivata i mineralnih ulja. Proizvodi nisu testirani na životinjama.

Biljke ručno beru i prikupljaju lokalna sibirska plemena, a Natura Siberica aktivno sudjeluje u očuvanju njihove tradicije. Čistoću sastojaka jamče europski certifikati ECO BIO, ECOCERT i ICEA.

Isprobali smo Anti Age & Anti Stress gel za tuširanje iz ove linije proizvoda i donosimo vam naše dojmove:

Gel za tuširanje Natura Siberica Anti Age & Anti Stress

Promotivni uzorak

Prirodna formula Natura Siberica Anti Age & Anti Stress gela za tuširanje temelji se na ekstraktima biljaka iz Sibira i Dalekog istoka, uključujući nordijsku kupinu, drvo kupine, ulje krkavine, sibirsku žutiku, bijeli lan, amarantovo ulje, borovnicu i mandžurijski plutnjak. Ove izuzetne biljke doprinose odličnom raspoloženju, osjećaju osvježenja i živosti.

Ovaj gel za tuširanje potpuno me oduševio već pri prvom korištenju. Ambalaža je vrlo kvalitetna, pumpica je praktična i gel se može precizno dozirati. Proizvod je potpuno prirodan, što je za mene velika prednost.

Prilikom tuširanja, gel potpuno osvaja svojim mirisom i djelovanjem na kožu. Vrlo je blag, osjetno hidratizira i hrani kožu, te uistinu radi ono što piše na deklaraciji – trenutno osvježava i doprinosi osjećaju živosti i dobrom raspoloženju.

Ono što u opisu proizvoda ne piše, a što sam primijetila, je da je koža iznenađujuće meka nakon tuširanja. Osjećaj je odličan.

Jedna od najvećih prednosti je cijena od 29 kn za pakiranje od 400 ml, što je apsolutno nevjerojatno s obzirom na kvalitetu proizvoda.

Da sumiram, ovim proizvodom sam toliko oduševljena da definitivno ne planiram u skorije vrijeme koristiti drugi gel za tuširanje.

Zaključak

Prednosti: Miris gela za tuširanje je neopisivo ugodan, osvježava i daje osjećaj živosti. Djelovanje na kožu je odlično, tijekom tuširanja osjećaj je predivan, a koža ostaje primjetno meka i nakon tuširanja. Ambalaža je kvalitetna, a pumpica olakšava doziranje i primjenu. Cijena proizvoda je vrlo prihvatljiva, a najveća prednost je što je proizvod potpuno prirodan.

Nedostaci: Jednostavno ne postoje nedostaci koje bih istaknula.. 🙂

Naša ocjena proizvoda (od 1 do 5): Čista petica

Gdje kupiti proizvod: Natura Siberica proizvode možete nabaviti u bolje opremljenim dućanima.

Isprobali ste proizvod? Napišite Vaše dojmove u komentarima.

Članak uređen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Recenzija: Gel za tuširanje Natura Siberica Anti Age & Anti Stress

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.