Recenzija: Cattier Eridene prašak za izbjeljivanje zubi

Pranje zubi

Cattier Paris jedno je od najpoznatijih imena francuske prirodne kozmetike, s više od 40 godina iskustva u kreiranju prirodnih proizvoda za njegu lica i tijela te osobnu higijenu.

Prednost proizvoda ovoga branda je to što svi proizvodi sadrže potpuno prirodne sastojke, većim dijelom iz organskog uzgoja.

Također, proizvodi ne sadrže GMO, sastojke koji su porijeklom iz petrokemijske industrije (parafini, silikoni), ne sadrži glikolne etere, aluminijeve soli, sintetske parfeme i umjetna bojila, kao ni parabene, fenoksietanole i sastojke životinjskog porijekla.

Isprobali smo Eridene prašak za izbjeljivanje zubi iz Cattier linije proizvoda. Evo naših dojmova:

Cattier Eridene prašak za izbjeljivanje zubi

Promotivni uzorak

Ovaj nježni prašak za izbjeljivanje zubi potamnjelih od konzumiranja kave, crnog vina, čaja, duhana i sl. izbjeljuje zubnu caklinu i štiti zube. Zahvaljujući svojoj enzimatskoj formuli, izbjeljuje zube bez agresivnog oštećivanja zubne cakline te uz istovremeno uklanjanje zubnog plaka.

Prašak se nanosi na vodom namočenu četkicu i potom je potrebno kružnim pokretima četkati zube najmanje 2-3 minute. Pakiranje je vrlo praktično, i moguće je nanijeti prašak na četkicu bez nepotrebnog prosipanja.

Prilikom pranja zubi, prašak ima lagano osvježavajući okus, ali neusporedivo slabiji u odnosu na pastu za zube. Prašak u pravilu koristim nakon normalnog pranja zubi i ne preporučuje se koristiti ga samostalno.

Nakon prve primjene, učinak izbjeljivanja je primjetan, ali tek za jednu do dvije nijanse. Nakon tjedan do dva, nijansa je dosta različita i vide se dugoročni učinci izbjeljivanja. Ipak, nemojte očekivati čudo. Ovaj prašak izbjelit će zube onoliko koliko su požutjeli zbog konzumiranja kave, duhana, vina i sl.

Zaključak

Prednosti: Proizvod vrlo dobro radi ono što piše na deklaraciji – izbjeljuje zube potamnjele od konzumiranja kave, crnog vina, čaja, duhana i sl. Učinak izbjeljivanja može se primijetiti već nakon prvog korištenja, a nakon tjedan do dva, vidljivi su pravi rezultati.

Nedostaci: Ponekad je u žurbi zamorno dva puta za redom prati zube, ali se definitivno isplati.

Naša ocjena proizvoda (od 1 do 5): 5, proizvod jako dobro radi ono čemu je namijenjen.

Gdje kupiti proizvod: Cattier Eridene prašak za izbjeljivanje zubi možete nabaviti u bolje opremljenim dućanima.

Isprobali ste proizvod? Napišite Vaše dojmove u komentarima.

Članak uređen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Recenzija: Cattier Eridene prašak za izbjeljivanje zubi

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.