Melissic mješavina meda i bilja

Med s biljem

Otkako ju je čovjek prvi puta vidio, na pčelu se gledalo kao na jedno od čuda prirode: socijalna, marljiva, lijepa, zastrašujuća. Pčela je također tvorac najstarijeg prirodnog lijeka, med.

Med je jedan od najsavršenijih proizvoda prirode, jer se u njemu nalaze gotovo svi sastojci koji su potrebni za izgradnju ljudskog organizma. Tajnu proizvodnje pravog prirodnog pčelinjeg meda, pčele nose u svom tijelu i organima za probavu, koji taj proizvod pretvaraju u prirodni lijek, gotovo nezamjenjiv u ljudskoj prehrani. Zbog lake probavljivosti, trenutno vraća izgubljenu energiju, a dugotrajnom konzumacijom osigurava izvrsno fizičko i psihičko stanje organizma.

Melissic medno biljna mješavina

Konzumacijom Melissic mješavina meda i bilja, tijekom 15 dana u količini od 80 grama dnevno, znatno se smanjuje kolesterol i to za oko 20%, te se povećava aktivnost leukocita za otprilike 7%. Med sjajno utječe na motoriku želuca i crijeva, a jača i funkciju rada srca i krvotoka. Biljna mješavina u medu ima pozitivan sinergijski učinak te dodatno učinkovito djeluju na određenu zdravstvenu tegobu.

melisic-med-za-imunitet

Melissic proizvodi su mješavine meda i raznih hranjivih dodataka na bazi bilja, a koriste se za poboljšanje imuniteta organizma, ali i kao pomoć kod specifičnih zdravstvenih problema.

Melissic mješavine meda i bilja rezultat su dugogodišnjeg planiranja i usavršavanja raznih tradicionalnih receptura. Svaka receptura se radi u suradnji s nekoliko profesionalnih pčelara, travara i farmaceuta. Kako bi Melissic proizvod postigao kvalitetu kojoj težimo, neophodno je pratiti proces proizvodnje od samih početaka.

Melissic med dobivamo od pčela koje ga rade iz biljaka koje rastu na livadama planinskih dijelova Hrvatske. Fokusirani smo na dijelove naše zemlje u kojima nema industrijskih pogona i autocesta.

Bitno je napomenuti da se prije skladištenja, med i bilje obavezno šalju na laboratorijsku analizu. Bilje koje koristimo za Melissic mješavine već se dugi niz godina sadi, uzgaja i obrađuje u predjelima sjeverozapadne Hrvatske. Određene vrste bilja se prema narudžbi i recepturi Melissic Pharma obrađuju i pripremaju u biljno – alkoholne mješavine i tinkture.

Meditiraj uz zlatni, plavi i žuti Melissic

MEDitacijom podižemo kvalitetu svojeg života na višu razinu. Radeći dobro sebi, usrećujemo i najbliže oko sebe. Svaku meditaciju potrebno je izvoditi redovito. Razmak između dvije meditacije ovisi o organizmu svakoga od nas. MEDitacijom tijelo se opušta i dozvoljava novoj energiji da uđe u organizam.

Preporučamo kako se sa Melissic proizvodima također može MEDitirati:

Nemojte žuriti, uzmite 5 minuta za pravilno MEDitiranje; sjednite u ugodan položaj, stavite ispred sebe teglicu Melissic proizvoda i otvorite je, osjetite kako se iz teglice šire mirisi meda i bilja, zatvorite oči i sjetite se nekog sretnog trenutka koji ste proveli u čistoj prirodi, stavite žlicu meda u usta, držite ga u ustima nekoliko sekundi i progutajte. Prilikom gutanja vratite se mislima u prirodu .. ostanite tamo 2-3 minute, budite uvjereni da u Vaš organizam ulazi čista priroda, lagano otvorite oči i osvojite dan.

Ovakvu MEDitaciju, preporučujemo raditi dva puta na dan.

Odaberite Vaš Melissic za MEDITACIJU

  • Zlatni Melissic – pojačajte svoj imunitet sa mješavinom meda i đumbira
  • Plavi Melissic – dišite punim plućima sa mješavinom meda, kadulje, majčine dušice, metvice i  komorača.
  • Žuti Melissic – pripremite tijelo na stres sa mješavinom meda, matičnjaka, kamilice i valerijane.

Članak uređen:

Ocijenite članak

4 / 5   2

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Melissic mješavina meda i bilja

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.