Ekstrakt zmijskog otrova za lice bez bora

lice bez bora

Bore ukazuju na naše životne prepreke i mudrosti, no ponekad one mogu pokvariti izgled našeg lica. Bore mogu biti vrlo uočljive i duboke, toliko da izazivaju nelagodu kod osobe koja ih nosi. U potrazi za učinkovitim tretmanom protiv bora, žene često izabiru botox, no od nedavno su znanstvenici potvrdili novi sastojak, koji može pružiti čak isti osjećaj kao i botoks, ali u obliku bezbolne i bezopasne kreme.

Riječ je o zmijskom otrovu, kojeg još nazivaju i “botoks u bočici“.

Koja je uloga zmijskog otrova?

Zmijski otrov paralizira mišiće nastale od mimike lica te tako zaustavlja širenje bora i zastarjeli izgled kože. Tako zmijski otrov pospješuje izgled kože, zateže mišiće te tragovi bora postaju manje uočljivi. Isto tako, zmijski otrov poboljšava protok krvi, što onda djeluje na mišiće, koje je također potrebno njegovati, kako bi se koža lica poboljšala.

Dok zmijski otrov djeluje na mišiće, potrebno je istovremeno hraniti i stanice kože, sastojcima kao što su retinol, kolagen i koenzim Q10.

Zmijski otrov

Zaključak je da zmijski otrov u kombinaciji s pravim sastojcima koji hrane kožu, može uvelike doprinijeti ublažavanju i prevenciji bora.  Tako s jedne strane imamo zmijski otrov, koji djeluje na naše mišiće, a s druge strane, bogatim sastojcima hranimo i naše stanice.

Svakako preporučujemo da pri odabiru kreme sa zmijskim otrovom, obratite pozornost i na druge sastojke koje ta krema sadrži.

Članak uređen:

Ocijenite članak

3.91 / 5   11

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Ekstrakt zmijskog otrova za lice bez bora

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.