O autoru: Majana

Majana za Krenizdravo pokriva teme koje se najjednostavnije mogu opisati kao: bez glutena, bez laktoze, bez šećera i vegetarijansko. Govori iz svojeg osobnog iskustva, onako kako jede i živi godinama. Piše praktično i pomaže da uštedite, saznate gdje se može kupiti neki proizvod ili brzo dođete do nekog podatka.

 

Namirnice i cijene

Dijeli s nama informacije koje prikuplja za sebe – gdje se neka namirnica može kupiti i po kojoj cijeni. Uspoređuje cijene po trgovinama i prikazuje gdje je nešto najpovoljnije.  Vidjet ćete kada je pametnije kupiti nešto organsko a kada ne, kada se nešto isplati a kada baš i ne. Daje informacije iz perspektive obične osobe koja se trudi živjeti zdravo, kupovati kvalitetno i pametno.

 

Novosti iz trgovina

Javlja nam kad se u trgovinama pojavi nešto novo, zanimljivo ili na akciji.

 

Život bez glutena i bez laktoze

Upoznaje nas s proizvodima bez glutena koje koristi u svojoj kuhinji. Uvjerili smo se da one ‘bolne’’ bezglutenske teme poput koje brašna koristiti ili gdje kupiti bezglutenski kruh rješava bez ikakvih problema. Oduševili su nas njezini bezglutenski pekarski proizvodi – pizza, kolači, kruh i keksi. Piše kako joj je prehrana bez glutena okrenula život naglavačke, naravno u pozitivnom smislu.

Pogledaj sve Majanine članke

 

Članak objavljen:

Ocijenite članak

4.40 / 5   5

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu