Yasenka Skinage collagen advanced 5000 – inovativna formula za ljepotu i zdravlje kože

yasenka

U vrijeme kada je sve užurbano i stresno, ponekad je nužno zaustaviti vrijeme i učiniti nešto dobro za zdravlje svoje kože.

13.7 je u Velvet cafeu predstavljen novi proizvod Yasenka Skinage collagen advanced 5000 proizveden u Vukovaru.

yasenka

Uz novi Yasenka Skinage collagen advanced 5000 proizvod koji sadrži hidrolizirani Naticol kolagen, hijaluronsku kiselinu, resveratrol i vitamin C, moguće je zaustaviti vrijeme svaki dan te time usporiti proces starenja.

Kombinacija visoke koncentracije kolagena, hijaluronske kiseline i resveratrola hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena. Sinergija svih komponenti utječe na elastičnost i zategnutost kože, čvršće nokte te sjajnu kosu.

Starenjem se smanjuje sposobnost tijela da proizvede kolagen i hijaluronsku kiselinu, što dovodi do smanjenja elastičnosti i gipkosti kože te u konačnici rezultira nastankom bora.

yasenka collagen

Uzimanjem proizvoda Yasenka Skinage collagen advanced osigurano je dodat­no unošenje kolagena i hijaluronske kiseline u tijelo.

Naticol hidrolizirani kolagen klinički dokazano djeluje na „anti-age“ proces, potiče sintezu kolagena i smanjuje vidljivost bora.

yasenka collagen_1

Visoko koncentracija hijaluronske kiseline hidratizira i hrani kožu, a resveratrol i vitamin C štite kožu od vanjskih utjecaja te opskrbljuju stanice energijom.

Skinage Collagen Advanced dolazi u tekućem obliku u bočici od 500 ml, što osigurava bržu apsorpci­ju i veću iskoristivost te dugoročno doprinosi ljepoti kože. Ugodan okus naranče osvježava dan i postaje nezaobilazan dio svakodnevice.

Yasenka Skinage Collagen Advenced – hrvatska kvaliteta koja brine za zdravlje i ljepotu kože.

Proizvod je dostupan u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama. Više infromacija možete o proizvodu potražite ovdje.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

4.50 / 5   2

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu