“Dođi, vidi, isprobaj”: U nedjelju se s vašim najmlađima približite trenutku kada nemoguće postaje moguće

Dođi, vidi, isprobaj

Paraatletski klub Samobor organizira u nedjelju, 18. rujna, od 10 sati građansku akciju “Dođi, vidi, isprobaj” na atletskoj stazi u ulici Andrije Hebranga 26A, pored sportske dvorane Samobor.

U sklopu ove akcije građanima će demonstrirati paraatletiku te im omogućiti da se i sami okušaju u utrci u formuli, s povezom na očima, s povezom ruke, u bacanju kugle iz sjedećeg položaja ili s povezom na očima, bacanju vorteksa (za djecu), u štafetnim igrama i igrama s loptom.

Time će se građani moći i sami naći u svijetu mladih parasportaša, naučiti kako oni pobjeđuju svoja ograničenja i približiti se trenutku u kojem i nemoguće postaje moguće.

Pozivaju sve roditelje s djecom s invaliditetom da se priključe Klubu

Paraatletski klub Samobor okuplja djecu i mlade s invaliditetom i omogućava im svladavanje svih teškoća kroz bavljenje sportom, zbog čega se lakše uklapaju u svoju sredinu. 

Iskoristili su i priliku da pozovu sve roditelje s djecom s invaliditetom da se priključe Klubu i svojoj djeci omoguće kvalitetniji i ljepši život te da izrastu u jače pojedince koji mogu pobijediti sve što požele.

FOTO: Paraatletski klub Samobor

Građanska akcija je dio projekta koji se provodi uz financijsku podršku Europske unije i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, zahvaljujući kojem će Klub moći povećati broj mladih parasportaša i uključiti volontere, ali i podići svijest cjelokupne javnosti o teškoćama s kojima se njihovi članovi nose u društvu.

Pročitajte i članak “Invaliditet je samo jedna od prepreka koju paraatletičari pobjeđuju: Samoborski klub poziva nove parasportaše i volontere“.

Članak objavljen:
  1. Medijsko priopćenje Paraatletskog kluba Samobor.

Ocijenite članak

0 / 5   0

Foto: Getty Images

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu