PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA: Pokaži kreativnost i osvoji Ducray Anaphase šampon i balzam!

Ducray Anaphase nagradni natječaj

Oktal Pharma, zastupnik dermatoloških laboratorija Ducray za Hrvatsku i Kreni zdravo razveselit će pet čitatelja ili čitateljica! Pokažite kreativnost i opišite nam kako se dosad borili protiv ispadanja kose i jeste li pronašli metodu koja vam pomaže, a mi ćemo nagraditi pet najkreativnijih odgovora. Prijaviti se možete putem formulara koji se nalazi na ovom linku.

1) Priređivači i načela

Priređivač nagradnog natječaja (u daljnjem tekstu: Natječaj) pod nazivom “Pokaži kreativnost i osvoji Ducray Anaphase šampon i balzam!” je tvrtka 234 d.o.o., Ribnjak 44, 10 000 Zagreb, MBS 080857880, OIB 96772073226 (u daljnjem tekstu Priređivač). Nagradni natječaj se provodi na portalu Kreni zdravo te se promovira na Facebook stranici Krenizdravo u svrhu promocije portala Kreni zdravo.

2) Sudjelovanje

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi punoljetni građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj (u daljnjem tekstu: Sudionici) koji u razdoblju od 09.04.2019. do 14.04.2019. u 23.59 sati pošalju potpunu prijavu na Natječaj.

Potpuna prijava uključuje:

  • Odgovor na nagradno pitanje,
  • Osobne podatke (ime i prezime, e-mail adresa)
  • Označenu izjavu o suglasnosti za sudjelovanje u Natječaju.

U razmatranje se neće uzeti:

  • Nepotpune prijave,
  • Odgovori koji su već objavljeni na drugim web stranicama i/ili društvenim mrežama.

Priređivač zadržava pravo produžiti rok za slanje prijava.

3) Regularnost Natječaja

Isti Sudionik može sudjelovati u jednom krugu Natječaja neograničen broj puta. Isti Sudionik s istim osobnim podacima može biti nagrađen samo jednim darom.

4) Odabir pobjednika

Važeće prijave Sudionika ulaze u izbor tročlane komisije sastavljene od predstavnika portala Kreni zdravo, koja će izabrati pobjednika ili pobjednike Natječaja.

5) Objava pobjednika

Osobni podaci pobjednika (ime, prezime i e-mail adresa) bit će objavljeni na portalu Kreni zdravo te na Facebook stranici Kreni zdravo nakon završetka natječaja.

Pobjednici će biti kontaktirani putem e-mail adrese koju su naveli u prijavi kako bi se utvrdila fizička adresa na koju im se šalju nagrade. Ukoliko se dobitnik u roku od 8 (osam) dana ne javi redakciji Kreni zdravo, dar se dodjeljuje sljedećem nenagrađenom Natjecatelju prema odluci Komisije.

6) Darovi

Fond darova čini:

7) Dodjela darova

Darovi će pobjednicima biti poslan poštom.

Priređivač darove isporučuje putem pošte i samo na adrese unutar Republike Hrvatske. Ukoliko je pobjednik kao odredišnu adresu za dostavu dara naveo adresu izvan Republike Hrvatske, dar se dodjeljuje sljedećem nenagrađenom Natjecatelju prema odluci Komisije.

Pobjednici ovog Natječaja nemaju pravo zahtijevati drugačiji dar od onog koji je osvojio u postupku sukladnom ovim Pravilima. Dar se ne može zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Slanjem dara prestaju sve obveze Priređivača prema Pobjedniku.

8) Prekid Natječaja

Natječaj može biti prekinut ukoliko nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu natječaja biti obaviješteni putem obavijesti na portalu Kreni zdravo.

9) Izjava

Sudjelovanjem u Natječaju svaki sudionik daje svoju izričitu privolu Priređivaču da pohranjuje i obrađuje njegove osobne podatke te da u slučaju osvajanja dara ima pravo objave njegovih osobnih podataka (ime i prezime, e-mail adresa). Sudjelovanjem u Natječaju također daju izričitu privolu Priređivaču da ima pravo objaviti odgovor prijavljen na Natječaj, bez naknade i sudionikove prethodne suglasnosti.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu