dm donirao devet tona hrane udrugama koje brinu o napuštenim životinjama

dm donirao hranu napuštenim životinjama

Ovaj tjedan dm je udruzi Prijatelji životinja predao donaciju od 23.124 konzerve hrane. Namijenjene su životinjama o kojima brinu Udruga Farmica iz Našica, Udruga Pobjede (Azil Osijek) i Mandičina udruga iz Osijeka, Sklonište Dumovec iz Zagreba, Udruga Lajka iz Novigrada Podravskog, udruga Šapama od srca iz Makarske, udruga SOS Šape iz Poreča, Udruga Berta (Sklonište Kninske njuškice) i Udruga Šibenske šape.

SOS Šape iz Poreča
FOTO: dm

Akcijom “Kad se naše šape slože” osigurana donacija za napuštene životinje

Ova donacija rezultat je suradnje dm-a i dm-ovih pratitelja na Facebooku koji su povodom Svjetskog dana životinja dijeljenjem fotografija kućnih ljubimaca podržali akciju “Kad se naše šape slože”. Za svaku od 11.562 fotografije koje su pratitelji podijelili, dm je donirao dvije konzerve, čime je osigurana donacija od ukupno devet tona hrane za napuštene i nezbrinute životinje.

Više od 11 tisuća ljubitelja životinja i vlasnika kućnih ljubimaca odazvalo se pozivu dm-a da  zajedno osiguramo donaciju koja će pomoći volonterima i životinjama o kojima brinu. Ponosni smo što je dm i ove godine pomogao udrugama u njihovom radu i u promociji udomljavanja. Zahvalni smo svim pratiteljima na Facebooku i svim udomiteljima koji prepoznaju važnost brige o životinjama.“, istaknula je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Udruga Farmica iz Našica
FOTO: dm

dm podržava udomljavanje

Donacije i volontiranje važan su doprinos radu udruga i skloništa za životinje, pri čemu se ne smije zanemariti da je udomljavanje najbolji način na koji možemo podržati njihove napore. Zato dm ove godine u sklopu akcije po prvi put, u znak zahvale, dodjeljuje vaučere Mijau Vau u iznosu od 50 kuna svima koji udome životinju iz jedne od devet spomenutih udruga.

Više informacija i detalja možete pronaći na dm-ovoj internetskoj stranici.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Foto: dm

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu