Svečano otvorenje na novoj lokaciji: Evo kako Poliklinika Aviva nastavlja s podizanjem standarda kvalitete u privatnom zdravstvu

Poliklinika Aviva

Poliklinika Aviva, nakon investicije veće od sedam milijuna eura i preseljenja na novu lokaciju u Trpinjsku ulicu 7, nastavlja s investicijama u tehnologiju, zaposlenike i nove usluge, ali i aktivnom edukacijom pacijenata s ciljem postavljanja još višeg standarda u privatnom zdravstvu i jačanja zdravstvene pismenosti te posljedičnog povećanja zdravih i kvalitetnih godina života građana Hrvatske, poručeno je sa svečanog otvorenja nove lokacije Poliklinike Aviva koje je okupilo više od 200 uglednih gostiju, uvaženih dionika iz domaćeg javnog i privatnog zdravstvenog sektora, predstavnika poslovne zajednice, institucija i Grada Zagreba.

Lora Vidović
FOTO: PR

Dr. sc. Nevenka Kovač, ravnateljica Poliklinike Aviva, je izjavila:

Poliklinika Aviva je privatna zdravstvena ustanova s najdužom tradicijom u Hrvatskoj, poznata po kontinuiranom podizanju ljestvice standarda u privatnom zdravstvu. Na novoj lokaciji pružamo usluge iz 30 djelatnosti, među kojima su pedijatrija, anesteziologija i dentalna medicina potpuno nove u Avivi.  Najveća smo i najmodernija poliklinika na jednoj lokaciji u Zagrebu i u Hrvatskoj. Predano radimo na pružanju što brže, kvalitetnije i ugodnije usluge svojim pacijentima i tu vidimo još veliki prostor na tržištu, zbog čega smo vrlo ambiciozni u ovom novom poglavlju razvoja Avive.

Aviva se na novoj lokaciji prostire na više od 2.600 četvornih metara, ima 110 zaposlenika i još 60-ak vanjskih suradnika.

Kompleksnije liječenje i višesatna terapija

Pacijentima su na raspolaganju tri nova vrhunska radiološka uređaja – MR snage 1.5 Tesla, novi CT uređaj i novi rendgen. Dodatno je opremljen i laboratorij koji će na novoj lokaciji biti dostupniji svim građanima, kao i 50 specijalističkih i subspecijalističkih ambulanti koliko ih ima u Avivi. U sklopu moderno opremljene dnevne bolnice Aviva će omogućiti pacijentima kompleksnije liječenje i višesatnu terapiju.

Poliklinika Aviva dio je Arsano Medical Group, najveće grupacije zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj i regiji. Arsano Medical Group uz Avivu čine još četiri specijalističke zdravstvene ustanove u Hrvatskoj – Specijalna bolnica za ortopediju i opću kirurgiju dr. Nemec, Specijalna bolnica Arithera, Poliklinika Dijagnostika 2000 i Poliklinika Uro centar te vodeća dijagnostička zdravstvena ustanova iz Slovenije – Digitalna slikovna dijagnostika DSD iz Ptuja.

Igor Čičak
FOTO: PR

Okrupnjavanje Arsano Medical Group pokrenulo je društvo Provectus Capital Partners (PCP) koje je u privatne zdravstvene ustanove do sada investiralo 45 milijuna eura. Arsano Medical Group ima ukupno 400 zaposlenih i kroz njihove ustanove prođe više od 100.000 pacijenata svake godine.

Igor Čičak, predsjednik Uprave, glavni partner PCP-a i predsjednik Nadzornog odbora Arsano Medical grupe, je izjavio:

Prvenstveni cilj Arsano Medical Group, čija je Aviva vrijedna članica, je podizanje razine kvalitete privatne zdravstvene usluge na višu razinu. Želimo omogućiti kontinuirani rast kvalitete usluge za pacijente i najbolje iskustvo za korisnike. To vidimo kao jedini dugoročno održiv način razvoja privatnog zdravstvenog biznisa. Preduvjet za to su kontinuirana ulaganja u tehnologiju i ljude, a to možete raditi ako ste veliki i kapitalno jaki. Arsano Medical Group ima osiguran taj preduvjet zbog čega smo vrlo ambiciozni u daljnjem razvoju grupe, kako organski tako i novim investicijama.
Članak objavljen:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Foto: PR

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu