Video: Preuranjeni pubertet, epidemija koja je zahvatila Hrvatsku

Pubertet-kod-dječaka

Donosimo priču o razigranim šestogodišnjakinjama, koje bi po prirodi stvari još trebale proživljavati nevino djetinjstvo. No postale su žene. Sa šest ili manje godina, sve više djece postaje spolno zrelo. Epidemija je zahvatila i Hrvatsku.

Izvor: Rtl.hr

Članak uređen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Video: Preuranjeni pubertet, epidemija koja je zahvatila Hrvatsku

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje
  1. To je sve utjecaj kemikalija iz hrane, zraka, posebice kućanskih proizvoda za čišćenje, kozmetike, parfema. Pobacajte sve iz kuće i okrenite se prirodi. Samo prirodno i organski uz čisti zrak i hormoni će polako doći u ravnotežu. Bilo bi vrijeme da tvornice počnu paziti što proizvode te da se zakoni i inspekcije postrože.

  2. Pa kako izbjeći to kad od malena djeca se kljukaju sa golotinjom okolo sebe i razvratne scene na javi i preko tv-a. Pa još pitanja imaš li momka.. Šta očekivati nego da djeca krenu naglo ili ranije da ulaze u fazu spolne zrelosti. Stariji ili odrasli misle da će razvrat koji čine u tajnosti pokriti njihov pokvareni karakter kada budu sa djecom; e pa neće to moći tako, jer naše ponašanje itekak utiče na mlađe.