Eva Water Clinic – prirodna mineralna voda nadohvat ruke

Čaša vode

Za razliku od ostalih komercijalnih filtracijskih sustava, EVA Water Clinic u vaš dom li ured unosi posve prirodno filtriranje i mineraliziranje vode, za konzumaciju i tuširanje, koje se ujedno ističe učinkovitošću, ne ovisi o električnoj energiji i štedi vaš novac.

EVA Water Clinic nudi najkompletnije i najučinkovitije filtere za vodu u Europi – na posve prirodnoj osnovi. Uz prirodnu filtraciju kroz slojeve tla, tu su i vulkanske stijene koje mineraliziraju vodu: tehnologija EVA Fontaine prirodnog mineraliziranja vode omogućuje kvalitetnu mineralnu vodu usporedivu s najboljom izvorskom vodom za piće, bogatu hranjivim tvarima te bez klora i kamenca.

Zahvaljujući svom jedinstvenom prirodnom procesu filtracije, slojevi tla u filtracijskoj jezgri i mineralne stijene u različitim fazama filtracije oslobađaju mineralne nadopune bogate esencijalnim elementima, čime dobivate alkalnu vodu (7,7-8,0 pH) prirodne izvorske kvalitete. Također, kuhanjem hrane u EVA prirodno profiltriranoj i mineraliziranoj vodi može se poboljšati boja i okus hrane. Voda se filtrira kao u prirodi kroz slojeve tla: aktivni ugljen, mineralni pijesak, kvarcni pijesak, koloidno srebro, zeolit i glinu, koji su pridobiveni iz dijelova Australije izoliranih od urbanog područja.

Uz EVA Fontaine filter, EVA Water Clinic nudi i Ultimate naprednu tuš glavu – isti patent u oku atraktivnoj i elegantnoj tuš glavi koja zahvaljujući prirodnim materijalima filtrira i mineralizira vodu za tuširanje, čineći je iznimno mekanom, bez klora i kamenca te omogućuje posve novi osjećaj tuširanja prirodnom izvorskom vodom bogatom hranjivim tvarima za kožu i kosu.

EVA Ultimate napredna tuš glava naročito se preporučuje za novorođenčad, djecu i ljude s osjetljivom kožom zahvaljujući svome dokazanom dermatološkom učinku. Potvrđeno njeguje ispucalu, isušenu ili bolesnu kožu. Budući EVA tuš povećava tlak vode, a smanjuje protok – ujedno se smanjuje i potrošnja vode za čak 30 %.

I konačno, za prirodno borbu protiv kiselosti organizma, odnosno prirodnu detoksikaciju – tu je µVoda boca za alkalnu vodu (250 mL), koja zahvaljujući prirodnim materijalima sadržanim unutar sfere u boci posve prirodno alkalizira vodu te znatno povećava pH vrijednost, čime si prirodno smanjujete kiselost organizma uslijed loše prehrane i stresa. Dobivena alkalna voda ima pH vrijednost između 8,5 i 9,0 – uvijek u pokretu s vama!

EVA-Water-Clinic-YVODA

Iskreno i transparentno EVA poslovanje

Ukoliko niste zadovoljni EVA Water Clinic proizvodima unutar 15 dana od kupnje, vraća vam se novac u cijelosti, u skladu s filozofijom iskrenog i transparentnog EVA poslovanja. U tvrtki su u potpunosti uvjereni u kvalitetu EVA proizvoda, koji su se dokazali kroz 30 godina na globalnoj sceni kao najučinkovitiji filtracijski sustavi na posve prirodnoj bazi.

Svi EVA water Clinic proizvodi stižu s dvogodišnjim jamstvom, s time da se jamstvo na EVA Fontaine filter besplatno produljuje svake naredne godine.

Svi zamjenski dijelovi proizvoda iz linije EVA Water Clinic stvoreni su kako bi uštedjeli vaš novac i dragocjeno vrijeme, čime nema potrebe za učestalim izmjenama vitalnih dijelova na proizvodima.

Članak uređen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Eva Water Clinic – prirodna mineralna voda nadohvat ruke

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.