Prijavite se na Lipikar školu atopije i besplatno se educirajte o njezi osjetljive kože!

Lipikar škola atopije

Imati osjetljivu ili problematičnu kožu može utjecati na kvalitetu svakodnevnog života. To se posebno uočava kod kože sklone atopiji koju karakterizira neprekidan osjećaj svrbeža, iritacije te iznimna suhoća kože. U slučaju atopije iznimno je bitan ustrajan tretman prema preporuci dermatologa, svakodnevna njega i higijena primjerenim proizvodima te kvalitetna edukacija pacijenata i roditelja o bolesti i liječenju.

Upravo zbog toga kozmetička kuća La Roche-Posay u suradnji s Lječilištem Veli Lošinj već četvrtu godinu zaredom organizira Lipikar školu atopije koja će se održati na Lošinju od 28. do 31. svibnja 2018. godine. Lipikar škola atopije kroz predavanja stručnjaka iz područja dermatologije, psihologije i nutricionizma kao i praktične radionice želi olakšati svakodnevicu djeci koja pate od atopijskog dermatitisa kao i njihovim roditeljima.

Lipikar škola atopije mama i sin

La Roche-Posay omogućuje smještaj s punim pansionom u Lječilištu Veli Lošinj u Velom Lošinju i sudjelovanje u Lipikar školi atopije za 10 djece predškolske dobi uz pratnju jednog roditelja ili staratelja. Na filmu pogledajte kako je bilo na Lipikar školi atopije prijašnjih godina.

Kako se prijaviti?

Prijave za Lipikar školu atopije traju do 30. 4. 2018 te se svi zainteresirani za sudjelovanje mogu prijaviti na ovom linku. Uz motivacijsko pismo potrebno je priložiti i formular za prijavu te ostalu potrebnu medicinsku dokumentaciju. Tim stručnjaka odabrati će deset djece kojima La Roche-Posay omogućuje tjedan dana na Velom Lošinju. Prijavite se i omogućite Vašem djetetu bolji život osjetljive kože!

Članak uređen:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Prijavite se na Lipikar školu atopije i besplatno se educirajte o njezi osjetljive kože!

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.